TP na GPZ, GPX
- Max900R
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
TP na GPZ, GPX
Koupím přepsatelné papíry na nějakou GPz (750,900,1000,1100). Mám doma spoustu dílů a tak uvažuju, že bych postavil motorku.
- Max900R
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Zkouším no. Třeba se to někomu doma válí a bude rád, že se toho zbaví. Říkal jsem si, že bych ji postavil tátovi. On pořád chodí kolem horké kaše a přitom by něco chtěl.Kdybych to poskládal do 20 litrů, tak by to za to stálo.
Mám doma komplet celou motorku GPz 1000RX,motor 900 zadřený na klice (ten originál z mojí devítky). Teď někdo prodával na německém fóru dobrý spodek s blbou hlavou a vačkama,tak jsem si říkal, že bych to zkusil dát dokupy. Sice by to byl takový hybrid-RX naháč s motorem z devítky,ale pro tátu myslím ideál. Uvolněná jezdecká pozice a hodně místa, silný motor a dost prostoru, aby se vyřádil na finálním vzhledu,barvě a tak
to by ho bavilo.
Mám doma komplet celou motorku GPz 1000RX,motor 900 zadřený na klice (ten originál z mojí devítky). Teď někdo prodával na německém fóru dobrý spodek s blbou hlavou a vačkama,tak jsem si říkal, že bych to zkusil dát dokupy. Sice by to byl takový hybrid-RX naháč s motorem z devítky,ale pro tátu myslím ideál. Uvolněná jezdecká pozice a hodně místa, silný motor a dost prostoru, aby se vyřádil na finálním vzhledu,barvě a tak

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: pisty
jedině koupit tadySharka píše:Sharka píše:Dva písty z Kawasaki GPZ 1100 r.v. 1986 by se u tebe nenašly?
A TADY-OVĚŘENÝ SHOP
u Dynomanů jsem cosi kupoval...takže proč si nekoupit kvalitní písty

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______