Tak jezdí dárci :-)
Tak jezdí dárci :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider
Asi tak. Rozumné to není, ohleduplné to není a skoro všichni podobně někde jeli. Proč sem nedat rovnou i videa honících se aut, ať je to komplet? (to není obhajoba!) .Honza-Zed píše:Kdo takhle aspon jednou nejel, at hodi kamenem...
Pravdou je že tohle patří na okruhy. Pravdou je že stárneme a jsme trošku odření a ošoupaní

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
To je z Řecka.
na začátku a na konci je reklama na ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ SHOPS, www.papastavroushops.gr a taky podle spz aut a přírody kolem. 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Můžu hodit sněhovou koulí? Kamení není pod tím sněhem vidět! 
Vážně. Já třeba tak ještě nejel. Ne že bych to asi nezvládl, ale prostě nikdy jsme neměl a nemám potřebu takto jezdit. A ani na tom nic, co by u mě potřebu takto jezdit vyvolalo, nevidím.

Vážně. Já třeba tak ještě nejel. Ne že bych to asi nezvládl, ale prostě nikdy jsme neměl a nemám potřebu takto jezdit. A ani na tom nic, co by u mě potřebu takto jezdit vyvolalo, nevidím.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
hnus..protestuji...kreteni..zavrel bych je az zcernaji...nikdy bych se takhle na cestu nevydalll......hnus...nikdy...
ten prvni se tak krasne tocil dozadu ze jsem tohle mockrat videl...Kuba to tahle dela...uplna nostalgie...bo nemel zrcatko tak se tak krasne koukaval na rexovi...ted ma dve malinke tak to tak bude delat zase
tak jeste jednou,,hnus..nikdo tahle nejezdete...sam to nenavidim..

tak jeste jednou,,hnus..nikdo tahle nejezdete...sam to nenavidim..

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- farmář
- Ghostrider
jo je to ohavný. Ještě že to neděláte, hnáty bych vám zpřerážel za takovou hovadinu!
Jinak jeli moc hezky, akorát pak v těch zatáčkách dole jako dost prohlávali, mimo svůj pruh
jinak předjíždět se musí.
Moc se mi líbila ta široká zadní pneu, to by k tomu vysloveně svádělo
)))

Jinak jeli moc hezky, akorát pak v těch zatáčkách dole jako dost prohlávali, mimo svůj pruh

Moc se mi líbila ta široká zadní pneu, to by k tomu vysloveně svádělo

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060