http://www.motorkari.cz/motodatabaze/zk ... 15525.html
A nebijte mě, že si tady propaguji svůj alternativní stroj.

Četl jsem, díky. Jinak vyšlo to s půlročním zpožděním. Napsané to bylo v červnu loni, v červenci jsem si spolu střihli ten Transpublik z Aše do Jablu. Aktuálně je na počítadle asi 5500 km a New Pio je v Motoscootu v Opavě na opravě řazení. (v poslední době tam nějak nešla loupnout dvojka) Do dalšího Transpubliku bude ve (vítězné) formě.ZRX 1984 píše:Pěkný dal jsem Ti tam komentář....
Článek erudovaný, jen je mi líto, že chválíš servis, místo abys i nadále chválil new pio.Z. píše:Dík.
Od včerejška je New Pio zase v garáži. Po opravě řazení. A zase musím opavský Motoscoot pochválit. S opravou řazení vyměnili i popraskané plasty, udělali ventily aj karburaci poštelovali ... prostě je v zase v kondici.
Myslím si, že dobrý servis (servisák) je taky hodně důležitý. Takže končíme s reklamama na servis neznačkových motorek.MICHALIS TSIOLAS píše:Článek erudovaný, jen je mi líto, že chválíš servis, místo abys i nadále chválil new pio.Z. píše:Dík.
Od včerejška je New Pio zase v garáži. Po opravě řazení. A zase musím opavský Motoscoot pochválit. S opravou řazení vyměnili i popraskané plasty, udělali ventily aj karburaci poštelovali ... prostě je v zase v kondici.