Čim čistit brzdové pístky
Čim čistit brzdové pístky
Zdarec,
mám otázku pro zdejší servismany: Čim (jakym přípravkem) čistíte nánosy prachu, sajrajtu, oleje a já nevim čeho všeho na pístkách na brzdičích? Měnim teď brzdový desky, tak bych to rád i očistil, ale nechci zkurvit ty prachovky, aby po nějaký agresivní chemii ztvrdly. Mám na to vzít líh, technickej benzín, nějaký ředidlo nebo třeba arvu?
Díky za rady
mám otázku pro zdejší servismany: Čim (jakym přípravkem) čistíte nánosy prachu, sajrajtu, oleje a já nevim čeho všeho na pístkách na brzdičích? Měnim teď brzdový desky, tak bych to rád i očistil, ale nechci zkurvit ty prachovky, aby po nějaký agresivní chemii ztvrdly. Mám na to vzít líh, technickej benzín, nějaký ředidlo nebo třeba arvu?
Díky za rady
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Jakejkoliv čistič brzd http://www.alda-moto.cz/e-shop/kat/oleje/cistice-brzd/ 

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Wurth bezne stoji 85,- za 500ml ... ten 1,5l je mi nejakej divnej, budem muset nakupovat u SekyhoMaverick píše:Taky - ten mám na servise, ale asik mě natáhli 750ml za 120,- bez daně. Ale i tak je to levnější.ZRX 1984 píše:nebo ud wurth....za kilo 1,5 l

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
...dneska jsem zrovna dostal "skoleni" u Halbicha ze by se temahle cistice brzdy nemeli cistit...kotouce joo ale trmeny nee..ze prej se moc odmasti ten pistek s guferem...to guferove prej pak bude suche...bude se pridirat...a ze se prej brzo osoupe ale ze prej hlavne se nebude tak dobre odskakovat a tak ze se zvysuje opotrebeni desek a i koutoucu ... a i ze to min "jede"
....tak ze prej Muc off na to dela nejake spesl kterej rosputi ten deskovej prach aa nevysusi to gufero.....to me bylo dneska receni........

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to ostatní, ale ten Muc-Off bych rozhodně na pístky nepoužil. Tyhle věci úplně vysuší gumičky a můžeš jim zamávat na rozloučenou. Takže rozebrat a použít normální růžový muc-off.
Už podle názvu je tam napsané, že je to čistič kotoučů! Takže silný odmašťovač.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Houby u Sekyho Auto Hoby Kostelec nad OrlicíKankX píše:Wurth bezne stoji 85,- za 500ml ... ten 1,5l je mi nejakej divnej, budem muset nakupovat u SekyhoMaverick píše:Taky - ten mám na servise, ale asik mě natáhli 750ml za 120,- bez daně. Ale i tak je to levnější.ZRX 1984 píše:nebo ud wurth....za kilo 1,5 l

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Nevím jak to ostatní, ale ten Muc-Off bych rozhodně na pístky nepoužil. Tyhle věci úplně vysuší gumičky a můžeš jim zamávat na rozloučenou. Takže rozebrat a použít normální růžový muc-off.Maverick píše:Teď něpanimajuSumavaCZ píše:Vždyť píše !rozebrat!Maverick píše:Vůbec z toho nemusíš mít strachKdyž čistíš kotouče - myslíš že se to na pístky nedostane?
Panimáješ??
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
Panimaju. Prodávám ho a znám doporučení výrobceSumavaCZ píše:Nevím jak to ostatní, ale ten Muc-Off bych rozhodně na pístky nepoužil. Tyhle věci úplně vysuší gumičky a můžeš jim zamávat na rozloučenou. Takže rozebrat a použít normální růžový muc-off.Maverick píše:Teď něpanimajuSumavaCZ píše: Vždyť píše !rozebrat!
Panimáješ??

...no ja vim ze Halbich je dovozce Muc offu..ale tam slo hlavne o to ze ty typicke cistice na kotouce co pouzivam i ja ze by se meli jen strikat na kotouce...a tremy myt necim jinym..samozrejme ze rikal ze nejlepe tim ruzovim od nich...ale hlavne slo o to aby jsme nevysouseli ty gufera!!!
....PS:ja to ale taky pokazdy vystrikam cely tim odmastovacem od Wurta

xxxCKC 475xxx