Prosím o radu :) nákup ojete ZX6
Prosím o radu :) nákup ojete ZX6
Ahoj, byl by někdo z Vás tak hodný a poradil mi na co si mám dát majzla u ojeté ZX - 6?? A popřípadě co určitě vyměnit hned po to co jí dovezu domů?? Dík 

ZX 9R - The Mazlík
- dworakmirek
- Easy rider
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- dworakmirek
- Easy rider
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
U motoru se mrkni jestli moc nekouří z výfuku a taky jak je nastavená spojka , jestli není "štelování" už na doraz. Jinak jak to zahřeješ podrž to tak kolem sedmi a pak tomu dvakrát dej do plných. Neměl by se objevit modrý dým. Taky chtěj vědět co tam dávali za olej , kdy mněnily svíčky a kdy seřizovaly ventily a sleduj jestli si nevymýšlí. Motorka by mněla jet rovně i bez držení řidítek. Pokud jede mrkni se jestli jsou napínáky na zadku ve stejné urovni. Někdy se mírným vyosením zadního kola šidí nerovnost rámu. Nejlepší je to hned vzít do servisu ať to omrknou.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
myslím že tě Daku asi vezmu sebou až budu kupovat aby jsi mi pomohl.....Dak-Ninja píše:U motoru se mrkni jestli moc nekouří z výfuku a taky jak je nastavená spojka , jestli není "štelování" už na doraz. Jinak jak to zahřeješ podrž to tak kolem sedmi a pak tomu dvakrát dej do plných. Neměl by se objevit modrý dým. Taky chtěj vědět co tam dávali za olej , kdy mněnily svíčky a kdy seřizovaly ventily a sleduj jestli si nevymýšlí. Motorka by mněla jet rovně i bez držení řidítek. Pokud jede mrkni se jestli jsou napínáky na zadku ve stejné urovni. Někdy se mírným vyosením zadního kola šidí nerovnost rámu. Nejlepší je to hned vzít do servisu ať to omrknou.

ZX 9R - The Mazlík