padaci hribky
padaci hribky
Po te co jsem se vyvalel, zacinam uz vazne uvazovat o padacich hribkach,nejak jsem se dopocital k tomu, ze by to mohlo byt lacinejsi. Ma nekdo neco vyzkousene na ZX-9R '00 ? Nebo nejake rady co ano a co ne?
Diky Mulajs
Diky Mulajs
ZX-9R 2000
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Kuba
- Ghostrider
podívej se na http://www.pptuning.cz, nebo na http://www.ermax.cz, podle označení a roku ti je zašlou poštou, stojí od 1500,- do 3000,-
což je určitě levnější.
což je určitě levnější.
Ja jsem vice mene chtel slyset nazor na ne, jako jakej material je lepsi, jestli mam shanet plastovy nebo kovovy a tak.
Abych to vyjasnil, tak mi prislo, ze kdyz jsou pridelany k ramu a jsou kovovy, jestli aby ten naraz o zem neposkodi hlinikovej ram a plasty zustanou cely, jestli neni lepsi nejaka mekci hmota co i ztlumi naraz... atd, proste takova moje logika. chapete, zejo?
a jestli neco budu muset vyrezavat do plastu atp. 
Abych to vyjasnil, tak mi prislo, ze kdyz jsou pridelany k ramu a jsou kovovy, jestli aby ten naraz o zem neposkodi hlinikovej ram a plasty zustanou cely, jestli neni lepsi nejaka mekci hmota co i ztlumi naraz... atd, proste takova moje logika. chapete, zejo?

ZX-9R 2000
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem namontoval ,,padací hříbky" na Zetko a vypadá to opravdu dobře.
Koukal jsem po hříbkách delší dobu a tyhle jsou po stránce zpracování i finanční no.1.
Jsou ze silonu na duralovém nástavci.
Koukal jsem jak dopadl hříbek od LSL na CBR 954RR a moc zdravě nevypadal, navíc se ohnul i šroub který drží motor.
Koukal jsem po hříbkách delší dobu a tyhle jsou po stránce zpracování i finanční no.1.
Koukal jsem jak dopadl hříbek od LSL na CBR 954RR a moc zdravě nevypadal, navíc se ohnul i šroub který drží motor.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- dworakmirek
- Easy rider
Zdarec pane. Pochlub se, cos koupil. Mám na Z-ku cca 2měsíce tyto kousky a celkem spokojenost. Sice mi jeden prasknul ve šroubu, takže reklamace do Itálie tak na měsíc, ale stály cca 1200,-kš a vypadají celkem dobřeHonza-Zed píše:Dnes jsem namontoval ,,padací hříbky" na Zetko a vypadá to opravdu dobře.

GEORG

ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Koupil jsem hříbky od Rutana z Liberce.
Nevím kolik stál jeden pár. Kupoval jsem pro svého ,,Drobka" a na ZXRu. Dva páry+poštovný vyšli na 1380,-.
Ohledně těch LSL: ten na který jsem koukal zažil slušnou ránu. Na 1/2 plochy se úplně odtrhl.
Pokud budu moc, vyfotím to a hodim to sem....
Asi jsem slepej Georgy, ale na tvém Zetku jsem hříbky neviděl.....máš je tam nově?
Nevím kolik stál jeden pár. Kupoval jsem pro svého ,,Drobka" a na ZXRu. Dva páry+poštovný vyšli na 1380,-.
Ohledně těch LSL: ten na který jsem koukal zažil slušnou ránu. Na 1/2 plochy se úplně odtrhl.
Pokud budu moc, vyfotím to a hodim to sem....
Asi jsem slepej Georgy, ale na tvém Zetku jsem hříbky neviděl.....máš je tam nově?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neumel by nekdo udelat hribky na mou 6ku rok 2005? Spis teda jde o drzak na levou stranu. Nevim kde mam sehnat, orig.stoji 10k a neorig sice sezenu do 2tkc ale musel bych delat diru do kapoty na levy strane...
Mate je nekdo na tyhle Ninje?
Mate je nekdo na tyhle Ninje?
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019