Přikládám foto, jak guma po těch jednadvaceti tisících kilometrech vypadala. Pamatuju si, jak jste mi kolikrát na srazech nechtěli věřit, kolik toho ty Continentalky vydrží

...konecne nekdo kdo to pochopilLadis píše:Výkon slušnej, ale podle mých zkušeností už na to nehraju...!![]()
Když vím, jak úžasně se jezdí na nových pneumatikách, tak už odmítám trhat rekordy v počtu najetých km na sadě! Vzorek tam ještě pořád máš, ale ty nerovnosti po celým obvodu, jak podélně, tak napříč jsou šílený...nehledě na přirozený stárnutí gumy! Určitě ten předek pamatuje víc, než jeden zadek, že jo?!
Nelituju výměny předku, ikdyž vypadá zdánlivě OK, za nový, protože ten rozdíl fakt stojí za to!
tak nejak jsi dospel...to se krasne cte...hlavne ten orgasmus po zajeti novych gumek.....a pak to prevraceni....leva prava leva pravaLadis píše:Výkon slušnej, ale podle mých zkušeností už na to nehraju...!![]()
Když vím, jak úžasně se jezdí na nových pneumatikách, tak už odmítám trhat rekordy v počtu najetých km na sadě! Vzorek tam ještě pořád máš, ale ty nerovnosti po celým obvodu, jak podélně, tak napříč jsou šílený...nehledě na přirozený stárnutí gumy! Určitě ten předek pamatuje víc, než jeden zadek, že jo?!
Nelituju výměny předku, ikdyž vypadá zdánlivě OK, za nový, protože ten rozdíl fakt stojí za to!
Máš pravdu, že už nevypadá nejlíp, proto jsem ji taky vyměnil, zase nejsem sebevrah. Dal jsem to sem spíš jako zajímavost. Když jsem ZZ-R kupoval, tak jsem všude četl, že na takovéhle motorce jdou gumy za chvilku do háje. No a tyhle Continentalky mě mile překvapily. Taky máš pravdu, že předek jsem měnil dřív než zadek, ten má asi o 10000 míň. Ale zase z finančních důvodů celou sadu naráz neměním, prostě gumy sjezdím do povolenýho minima. Kdysi jsem kupoval zásadně jetý gumy (a ještě dopředu jinou než dozadu) a pak jednou víceméně z nouze jsem musel koupit novou a byl to takovej rozdíl, že od té doby jen nový a samo obě stejný.Ladis píše:Výkon slušnej, ale podle mých zkušeností už na to nehraju...!![]()
NJN, tohle jsem trochu přehnal, to přiznávámMARTY píše:starej brachu...nerikam ze jezdim jako Rossi ale takove mrdky stare bych nemohl mit na masine ani den....
kdyz pojedu ctyricitkou max nekam na koupaliste tak prosim...jedem na vydrz ale jinak .......................
Kámoš má na cebru brikety s dotem roku 2002, strachu má 3cm na zadní gumě, ale říkal mi, že napřezrok už přezujeNRG píše:NJN, tohle jsem trochu přehnal, to přiznávámMARTY píše:starej brachu...nerikam ze jezdim jako Rossi ale takove mrdky stare bych nemohl mit na masine ani den....
kdyz pojedu ctyricitkou max nekam na koupaliste tak prosim...jedem na vydrz ale jinak .......................Ale zas je fakt, že jsem třičtvrtě roku nejezdil a to té gumě taky nedodalo a vesele si puchřela. Však už jsem měl taky strach na tom jezdit. Ale co si pamatuju, když měla loni nějakejch 20000, tak ještě vypadala velice slušně. Dal jsem to sem jako takovej závěr mýho dlouhodobýho testu
Jak už jsem psal, nikdy mě tyhle gumy nezklamaly, sice nejsem nějakej ultra šetřílek, ale měnit každýho půl roku sadu gum si dovolit nemůžu, takže výdrž pneumatik pro mě celkem dost znamená.