ZX-6R r.v. 99
ZX-6R r.v. 99
Ahoj všichni,
mám doma čerstvě ZX 6R r.v. 99.
Když se moto zahřeje strašně pomalu padají otáčky jedu třeba na šestku 5 000 ot a zmáčknu spojku tak se to drží na 5 000 ot. tak cca 5-10 sek.
Nevíte někdo čím by to mohlo být, třeba se stím někdo setkal?
Děkuji za rady
mám doma čerstvě ZX 6R r.v. 99.
Když se moto zahřeje strašně pomalu padají otáčky jedu třeba na šestku 5 000 ot a zmáčknu spojku tak se to drží na 5 000 ot. tak cca 5-10 sek.
Nevíte někdo čím by to mohlo být, třeba se stím někdo setkal?
Děkuji za rady
no moc tam toho není sou tam vvíčka na plovákové komoře sondat pod nima sou trysky vičistit a mrkni ze spodu na klapku a otevři ju jestli je na dosedací ploše bordel tak zkus nevim nějakej čistič a vyčisti to nejlepší je ve spreju at prostřikneš taky ne moc přístupny zákoutí!! No a ty lanka až budeš sundávat tak si tam odehni ten pléšek co je drži jinak s nima budeš bojovat dlouho! a pak do nich zkus nějakej olej na kapat a chvilu za to tahat
tady máš foto nahoře sou ty komory!

tady máš foto nahoře sou ty komory!

ZX-6 J1-J2 2001 červenáááááá
prohlídni šoupata,jestli neváznou, membrány, jestli nejsou prasklý, prohlídni sací hrdla k palici,vyčisti a nech seřídit synchonizaci...taky to může bejt rozhozením synchro, nebo to někde saje falešnej luft. Ty synchrony nech každopádně udělat, demontáží je totálně rozhodíš.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Už jsem to dal bratránkům, oni se tím živí.
Napřed mi to sepsuly ať si pučim bagr a vykopu díru 2x1 metr a tam to hodim. Nejsou moc na KAWY tak to beru s nadsázkou.
Potom že se do toho pustí příští týden ale komplet, napřed že změří tlaky ve válcích, vymění svíčky, olej, vyčistí a seřídí karbce.
A že se domluvíme, že to nějak uděláme.
Tak jsem zvědav???
Díky za rady.
Když ji miluješ není co řešit.
Napřed mi to sepsuly ať si pučim bagr a vykopu díru 2x1 metr a tam to hodim. Nejsou moc na KAWY tak to beru s nadsázkou.
Potom že se do toho pustí příští týden ale komplet, napřed že změří tlaky ve válcích, vymění svíčky, olej, vyčistí a seřídí karbce.
A že se domluvíme, že to nějak uděláme.
Tak jsem zvědav???
Díky za rady.
Když ji miluješ není co řešit.
Teda nevim ale po demontu a montu sem s tím žadnej problém neměl jede jak dřív , vše ok tak nevim nebo tam je něco jinak? to bude stejny ne?misak39 píše:prohlídni šoupata,jestli neváznou, membrány, jestli nejsou prasklý, prohlídni sací hrdla k palici,vyčisti a nech seřídit synchonizaci...taky to může bejt rozhozením synchro, nebo to někde saje falešnej luft. Ty synchrony nech každopádně udělat, demontáží je totálně rozhodíš.
ZX-6 J1-J2 2001 červenáááááá
nikdy to nenasadíš přesně jak to bylo, takže buď trochu zkrátíš nebo prodloužíš některý z hrdel a tím změníš sací podtlak. Záleží taky co a jak moc to rozebíráš...Ale pokud máš karbce na stole, určitě bych to nechal udělat...kubiko píše:Teda nevim ale po demontu a montu sem s tím žadnej problém neměl jede jak dřív , vše ok tak nevim nebo tam je něco jinak? to bude stejny ne?misak39 píše:prohlídni šoupata,jestli neváznou, membrány, jestli nejsou prasklý, prohlídni sací hrdla k palici,vyčisti a nech seřídit synchonizaci...taky to může bejt rozhozením synchro, nebo to někde saje falešnej luft. Ty synchrony nech každopádně udělat, demontáží je totálně rozhodíš.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*