Jake pneu doporučujete?
Jake pneu doporučujete?
Čaute všichni,
chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s pneu. Jaké doporučujete? ZX-6R...
chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s pneu. Jaké doporučujete? ZX-6R...
Ninja ZX-6R 2006 - ADÉLKA 

- Kuba
- Ghostrider
dunlop qualifier - vydrží a sedí, ideální na normální provoz a střelce ala Buchláky
dunlop road smart je dvou směs, ty bych doporučil spíše na delší cesty, prostředek je tvrdý a neudělá se ti na pneu hnedka ploška, boky sedí perfektně, stejná směs jako qualifier.
dunlop road smart je dvou směs, ty bych doporučil spíše na delší cesty, prostředek je tvrdý a neudělá se ti na pneu hnedka ploška, boky sedí perfektně, stejná směs jako qualifier.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
mam na Zedoj tedka road smarty cca 4 tydny (900km) a docela zklamani....nejak mam furt neklidnej predek pri vyssich rychlostech...no proste jsem z toho smutnej....pred tim brigestone...a ty byly bezproblemu....jo a prezouval me to Havrda...a u vyvazovani jsem byl a tak jsem lidskej faktor vyloucil
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
tak te jsem zvědavej na ty reakce, myslím, že tuto zkušenost s nima nikdo nemá a jezdí je dost lidí z CKCVikki46 píše:mam na Zedoj tedka road smarty cca 4 tydny (900km) a docela zklamani....nejak mam furt neklidnej predek pri vyssich rychlostech...no proste jsem z toho smutnej....pred tim brigestone...a ty byly bezproblemu....jo a prezouval me to Havrda...a u vyvazovani jsem byl a tak jsem lidskej faktor vyloucil
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
D270Teclok píše:Jo tak diky...slysel jsem o Metzeler Sportec M3 ty hodne chvali a jeste tyto: Dunlop Sportmax D270
Ale jestli stačí co si psal pak potom dekuju moc

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Sportec M3 jsoun fajn, ale najel jsem s nimi necelé 3t a byly KO. Teď jedu druhou sadu PIlot Sport a jsem spokkojený, no a na příší rok jdu do Road Smartů
přeci jenom prakticky všichni kdo je vyzkoušeli, tak si je koupili znovu.
Předpokládám, že řeč je o D207
ne o D270 ty na Ninju asi fakt spíš nee

Předpokládám, že řeč je o D207

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Zdrahy"]Sportec M3 jsoun fajn, ale najel jsem s nimi necelé 3t a byly KO. Teď jedu druhou sadu PIlot Sport a jsem spokkojený, no a na příší rok jdu do Road Smartů
přeci jenom prakticky všichni kdo je vyzkoušeli, tak si je koupili znovu.
Předsedo má pravdu, já si je na příští sezńu pořídím zase, bo jsme teďka na nich najel skoro 12 tis a můžeš se na Mlýnklách podívat jak vypadaj, tipnul bych že tak 2 - 3 tis ještě dají.. ikdyž ke konci to jde rychle

Předsedo má pravdu, já si je na příští sezńu pořídím zase, bo jsme teďka na nich najel skoro 12 tis a můžeš se na Mlýnklách podívat jak vypadaj, tipnul bych že tak 2 - 3 tis ještě dají.. ikdyž ke konci to jde rychle
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to máš recht!ZRX 1984 píše:...tipnul bych že tak 2 - 3 tis ještě dají.. ikdyž ke konci to jde rychle

...a abych nebyl OT, tak ti napíšu třeba Dunlop D208 Sportmax...taky dobrý lepidlo!

Hlavně si taky pročti forum...o gumách je tady napsáno víc, jak toho Tolkien v životě napsal!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
D207 a D208
D207 i D208 se jiz min. 2 roky nevyrabi, takze ty si rozhodne nekupuj... kdyz uz tak Qualifier, coz je jejich nastupce ktery byl pro letosni rok nahrazen typem Qualifier II ktery ma o dost lepsi vlastnosti jak puvodni Qualifier
Tady si muzes stahnou knizecku se sortimentem Dunlop pro letosni rok http://www.kankx.com/podpora/Dunlop_2009.pdf

Tady si muzes stahnou knizecku se sortimentem Dunlop pro letosni rok http://www.kankx.com/podpora/Dunlop_2009.pdf

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A ja si tu zase ohreju polivcicku s Bridgestone BT-021, podle me paradni gumy, ale jestli umis s 6tkou jezdit tak by to chtelo neco jeste mekciho, na tech BT-021 jsem najel 13t a jeste nebyly uplne hotovy, ale asi clovek kterej umi fakt jezdit (Kuba, Marek, Elvis, KankX) sorry ostatni, nemuzu tu vypisovat celej klub krom me
by bral mekci. Co jsem se bavil s klukem v pneu servisu tak prej BT-021 hodne dava na Hayabusny a tomu podobny motorky, protoze prej dokazou normalni gumu oddelat za 2-3t kdezto tahle tam prej vydrzi i 6-7t... tak asi tolik 

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...