Takže pokud má někdo možnost tak Rakousko doporučuju, ten okruh přes Horn bylo 300km ze Znojma a zpět. Po celou dobu jsme nepotkali policajta (já výfuk Ichtyl, kamoš Jošiho roura a rychlost většinou mírně přes), silnice 1A (kdyžtak pak hodím video). Jen je problém najít tam benzinu, nedej bože ještě na kartu. Našli jsem jednu v nějaké prdelce. nikde nikdo, z jedné strany hotel, z druhé mototechna, vrata otevřené, ve dveřích prodejny klíče a otevřené dokořán. Natankovali jsem z jednoho stojanu 2 mašiny, kdy druhé tankování vymazalo to první, bez toho aniž by to bylo někde zaznamenané. Kdyby jsem se majitelce nepřihlásili a nenahlásili stav, tak jedeme v klidu dál. Hold jiný mrav.
A ještě jedna věc kterou si člověk uvědomí až při přímém srovnání. V ČR jsme jako řidiči děsně buzerovaní. Tam začátek a konec obce fak tam kde to má smysl, i když baráky ještě pokračují na jedné straně, cedule tam už není a kvůli pár domům ji ani nedávají. Čáry na okreskách taky žádné, snížení rychlosti jsem tam snad kromě prací na silnici neviděl. U nás? Cedule obce 300m před a 300m za posledním domem, viděl jsem ji i jen kvůli benzině. snížení rychlosti skoro bez důvodu, na samé cestě (Dobruška - Svitavi) znžení rychlosti na 70km/h, zrušení a za 300m zase to samé snížení a pak obec, která má snad 5km i když baráky jsou 50m od silnice na jedné straně a není důvod vůbec na silnici lozit. Fakt jsem s láskou vzpomínal, na ty čisté silnice, bez hrbů, zalomených zatáček za horizontem atd. atd. (hold poprvé na mašině v cizině).