Oprava po pádu
Oprava po pádu
Zdravím všechny... Potřeboval bych poradit.pomoct.. Jsem čerstvej motorkář..mno jezdím první sezonu..mám Z750 rok 2004.. A bohužel jsem,i když jsem nechtěl,tak to položit.. potřebuju poradit kde sehnat ND a tak,nějakou radu..díky Němi
Mno já udělal to jediné..šáhl na brzdu a už jsem se klouzal..mno levotočivá zatáčka..v obci..kolem 50 jsem tam měl ještě ktomu ve vesnici kde bydlím:-D to je pešek..tak jsem jel do leva a týpek s ivecem chtěl taky do leva prostě mě nedal přednost tak jsem šel k zemi..mašina vcelku ko:-( a vše mě hradí pojištovna už mi poslali penízky takže si to můžu dovolit 

Nic proti němu nemám, jen jsem se ptal co se stalo, nicméně je rozdíl to položit takto a nebo ve smyslu "když nespadneš, jedeš pod svoje možnosti". Já tak nějak se mám rád a nepotřebuji svoje možnosti překonávat. Tak možná na okruhu, ale to je hudba budoucnosti.MARTY píše:pise ze je cerstvej Pepo...polozil to jiste nerad...v sobotu pujdem spolu vyjet...budu te tlacit pred sebou a treba taky lehnes.![]()
![]()
![]()
![]()
se stane...kdo to nepolozil nevi kde prekonavat sve hranice![]()
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz mas penizky od pojistovny tak si to objednej bud primo u zastoupeni Kawasaki a pokud jsi clen CKC dostanes jeste nejakou slevu, nebo na www.partsdepot.cz tam mivaji nektere veci levnejsi... srovnej a objednej. jinak pak uz zbyva jedine moznost prohledat ebay 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
www.partsdepot.cz jj na tuto stránku už jsem posílál dotaz na kolik by mě to vyšlo..jsem tu novej tak se otrkávám a tak
Každopádně díky za rady..zase někdy.. 

...ja bych ale jeste popremyslel jestli ty dily neposchanet po inzeratech a treba je i prestrikat a za usetrene penizky radsi nepodniknout hezkou dovcu
...precejenom je to 04...tak ze zadna funglovka..a cpat na to origo dily me pripada zbytecne....?????

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Vikki46 píše:...ja bych ale jeste popremyslel jestli ty dily neposchanet po inzeratech a treba je i prestrikat a za usetrene penizky radsi nepodniknout hezkou dovcu...precejenom je to 04...tak ze zadna funglovka..a cpat na to origo dily me pripada zbytecne....?????

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
...no to ja taky...ale i tak me to pripada zbytecne...stejne pak pri prodeji kazdy jde po cene....a ja bych radsi za ty penizky si uzil luxusni dovcu na masine v ItaliiMARTY píše:Vikki46 píše:...ja bych ale jeste popremyslel jestli ty dily neposchanet po inzeratech a treba je i prestrikat a za usetrene penizky radsi nepodniknout hezkou dovcu...precejenom je to 04...tak ze zadna funglovka..a cpat na to origo dily me pripada zbytecne....?????
znam jeste starsi co vypadaj dobre....

xxxCKC 475xxx
JA NA DOVOLENE BYL ikdyz jsem svou masinu taky opravoval...to je vse o necem jinem...oprava motorky muze probehnout a ja se klidne v tu dobu muzu valet u more ne ????Vikki46 píše:...no to ja taky...ale i tak me to pripada zbytecne...stejne pak pri prodeji kazdy jde po cene....a ja bych radsi za ty penizky si uzil luxusni dovcu na masine v ItaliiMARTY píše:Vikki46 píše:...ja bych ale jeste popremyslel jestli ty dily neposchanet po inzeratech a treba je i prestrikat a za usetrene penizky radsi nepodniknout hezkou dovcu...precejenom je to 04...tak ze zadna funglovka..a cpat na to origo dily me pripada zbytecne....?????
znam jeste starsi co vypadaj dobre....
...ale v tomle asi kazdej budeme mit rozdilnej nazor
vo tom to neni...a jestli ted napises finance tak vo tom to je.....ne ???

ZZR 1400 RR Hujda lenošná