tak ja bohuzel stejny nadseni nesdilim... dnes jsem si vyzvednul motorku ze servisu a jsem tezce zklamanej
vic jak o tyden se zpozdili protoze nemohli sehnat tesneni pod ventilovy viko, vcera mi volali ze uz ho maj a ze jeste odpoledne bude motorka hotova, dnes rano jsem si ji vyzvednul a pri prevzeti mi mechanik rekl ze tesneni porad neni tak tam dali puvodni tesneni + tmel
ted pri kontrole faktury jsem zjistil ze zapomeli vymenit vzduchovej filtr (pochybuju ze mi KN filtr za 1800,- dali zadarmo)
a cim me nasrali uplne nejvic je ze rozbili ten novej teplomer oleje, je praskly to skleneny vicko a chcije z toho napln

chapu ze se to muze stat, mohlo upadnout, mohli do toho prastit nejakym naradim, ale kdyz uz se to stane tak to aspon reknu a nejak to vyresim. prinejmensim omluva by byla slusnost, vyplatit adekvatni nahradu nebo sehnat jiny bych bral jako samozrejmost
to ze napravo u karburatoru jsou natahany nejaky draty ktery predtim byly schovany pod plastovym deklem, nalevo u karburatoru konci nejaka gumova hadicka ktery taky driv byla nekde decentne schovana jsou uz jen takovy drobnosti ktery me utvrdily v tom ze tam znovu na servis uz nepojedu
edit: vcera vecer jsem sepsal asi 2 strankovej mejl primo Halbichovi. pred chvili mi volal, hrozne se omlouval, s tim ze takhle se mechanik opravdu chovat nemuze.
libi se mi jak se k cely zalezitosti postavil a okamzite to zacal resit. prece jen prace mechanika je vizitkou pro celou jeho firmu. az tam pojedu doresit ty zalezitosti jako filtr a teplomer tak u toho chce Halbich byt osobne a jeste to se mnou vyresit k moji spokojenosti. jeho ta cela zalezitost mrzi asi ze vsech nejvic (mozna teda jeste o trochu vic mechanika kterymu pry razantne zkratil plat, i kdyz takhle daleko bych ja osobne nesel a ani jsem nechtel aby to to takhle skoncilo, dutka s vystrahou by stacila)
ukoncil bych to tak ze Honza Halbich je frajer a kdyby se jeho zamestnanci snazili stejne jako on tak bych asi uz nejezdil servisovat nikam jinam