KLR 600 r.v 88
KLR 600 r.v 88
zdravim vas ludia ...chcel by som poprosit o radu ...motorka sla uplne normalne ziadny problem akurat som ju dal trosku zrepasovat nastriekat plasty nadrz z motorom sa nerobilo uplne nic....po dokonceni a namontovani plastov motor nechce naskocit na paku kedze to nema el.starter...na roztlacenie chyti hned na paku vobec...pri nakopavani sem-tam kopne naspat ale motor nenaskoci...kupil som novu sviecku nepomohlo vycistil som karburator nepomohlo....tak sa vas pytam ci niekto nemal podobny problem a nevie poradit....vopred dakujem..
Těžko říct,s pákou nemám zkušeností,vždy jsem měl starter.Horší starty jsem měl akorát po delší odstávce.
Zkus vzít třeba trochu benzínu do stříkačky a vstříknout to do karburátoru.Pokud chytne,může za to karburátor(třeba menší hladina),pokud to bude stejné,může za to elektrika(třeba už slabší budící cívky co potřebují rychlejší otáčky).
Zkus vzít třeba trochu benzínu do stříkačky a vstříknout to do karburátoru.Pokud chytne,může za to karburátor(třeba menší hladina),pokud to bude stejné,může za to elektrika(třeba už slabší budící cívky co potřebují rychlejší otáčky).
Jeden stačí....na všechno....
-
zkus ten karbec ještě min jednou vyčistit....teď jsem si dával do kupy KLX 650 a moto stála skoro 2 roky a jaký usazeniny tam byli........takou moto jsem rozdělával poprvé.......a až na po patý jse mi to povedlo snad 100% měl jsem zaoxidované i trysky.....musel jsem to projít takřka po milimetru.....a WD 40 byl mím pomocníkem........moto když jsem koupil ani nenaskočilo díky bordelu ..............