Piskajici brzdy
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Piskajici brzdy
Mel bych dotaz - taky Vam obcas pisknou brzdy hlavne ze zacatku brzdeni? Me to nedelala, ale ted neco tak asi 150km pred vikendem na Tesaku zacala, Zubr mi koukal na desticky a jeste tam tak +/- 2mm jsou (myslim si to samy) a jdu na garancku za 2t km tak jsem myslel, ze by to vdrzelo a vymenil je az tam... snad je to jenom spinavy??
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Mě to občas dělá taky. Nevím kolik máš najeto, asi mají kotouče hranu a v kombinaci s ojetýma deskama to píská. Kdyby tam byl bordel, tak to udělá jednou a bordel se vypaří
Ale kdo ví. Já už budu muset vyměnit brzdovky, protože jsou skoro na doraz, jak říkáš cca. 2 mm.

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No prave a to je otazka - ja je nemenil a koupil jsem ji kdyz mela najeto 11,5t ted ma 22t tezko rict jestli je menil ten prede mnou a nebo to jsou origose - otazka zni -vydrzej jeste ty 2t nebo ne? Ja vim podle sytlu jizdy atd. atd., ale z vlastni zkusenosti co by jste rekli...
Brzdim pouze predni... zadni je tam nevim vlastne proc... 

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
V manuálu píšou při tloušťce 1mm a míň měnit. Martin mě měnil desky a tipnul bych si, že cca 2mm tam být mohly...možná necelý. Otázka je, co s nima nadělá ještě těch zbývajících 2000 km. Ve srovnání s novejma jsou ale ty s cca 2mm fakt K.O.Jirka_Z píše:...vydrzej jeste ty 2t nebo ne? Ja vim podle sytlu jizdy atd. atd., ale z vlastni zkusenosti co by jste rekli...Brzdim pouze predni... zadni je tam nevim vlastne proc...

Jo a jestli třeba budeš mít nejen batůžek na zádech, ale i na sedle, tak zjistíš, že zadní brzda má své důležité opodstatnění!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dik kluci za nazory, ale po jistem premysleni a zamysleni se, jsem si objednal v motoobchode.cz nejaky desky, prej jsou dobry tak uvidime, v patek je bude mit tak o vik je tam hodim - nechci zbytecne riskovat, ze bych brousil kotouc... kdyz pujde next year na prodej tak at je v pohode...
PS: mas pravdu, ze si zpetne uvedomuju, ze kdyz naaaaahodou nekoho vezu tak je fakt, ze ta zadni asi brzdi - budu to muset jeste vyzkouset...

PS: mas pravdu, ze si zpetne uvedomuju, ze kdyz naaaaahodou nekoho vezu tak je fakt, ze ta zadni asi brzdi - budu to muset jeste vyzkouset...

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, tyhle jsou za 780Kc po me a jsou prej nejaka slitina "carbon+neco" ten kram ma kamarad a rekl, ze jsou dobry tak snad budou... vymenit je zvladnu sam a jelikoz ty desky vazne podle me nikdo nemenil tak 22t je podle me dost na jedny desky...
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zalezi jak jezdis... nebo spis brzdis! ... ja na Rexovi po 20tis. jaky novy ale piskaly tak jsem je vymenil za jiny, ty nepiskaly ale zase naprd brzdilyJirka_Z píše:No nevim, tyhle jsou za 780Kc po me a jsou prej nejaka slitina "carbon+neco" ten kram ma kamarad a rekl, ze jsou dobry tak snad budou... vymenit je zvladnu sam a jelikoz ty desky vazne podle me nikdo nemenil tak 22t je podle me dost na jedny desky...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem koupil ČMN č.25 a tam psal borec co jezdí na ZZR 1400 dotaz, co má dělat když mu píská brzda. Je to tam pěkně rozepsané, co a jak pořešit. Takže kdo chce ať si koupí čmn a proštuduje si to.
Naposledy upravil(a) Dak dne čtv čer 25, 2009 16:52:00, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Jirko, asi už píšu pozdě, protože máš nový destičky, ale nicméně.............jednou jsem tam dal jiné než origoš doporučovaný a po 6000 km byly na maděru, někdy pískaly někdy ne, od té doby dávám ty tam maj bejt, stojej 3x víc, taky někdy zapískají, ale neměním je jako košile a přitom je disk při natočenejch skoro 60000 km úplně v pohodě. A brzdí to ok. 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305