Konflikt- ustáli by jste to?
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Konflikt- ustáli by jste to?
Tenhle chlapík to neustál.
Určitě bude mít potíže,jedině by to mohl uhrát na šok po nehodě....
Já za sebe - nevím,nevím ,možná bych si taky bouchnul,spíš asi kopnul a byl bych dost vulgární.
Tahle daleko bych to ale určitě nedotáh...
http://www.novinky.cz/krimi/171551-moto ... -auta.html
Určitě bude mít potíže,jedině by to mohl uhrát na šok po nehodě....
Já za sebe - nevím,nevím ,možná bych si taky bouchnul,spíš asi kopnul a byl bych dost vulgární.
Tahle daleko bych to ale určitě nedotáh...
http://www.novinky.cz/krimi/171551-moto ... -auta.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Chyba bude na obou stranách. Baba se má koukat kam leze ... omezit může, ohrozit by neměla. Motorkář by neměl fyzicky napadat. Mohl by fásnout ublížení na zdraví, poškozování cizí věci a nevěnování se řízení.
Za sebe říkám, že bych hodně hlasitě nadával ...
Za sebe říkám, že bych hodně hlasitě nadával ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- farmář
- Ghostrider
četl jsem to. Čert ví jak to tam vypadalo, tedy nemyslím Czerta
ale v případě jistých okolností jako je konstelace hvězd, skvrny na slunci a moc kafe.....nemělo by to smysl. Navíc vyznávám zásadu ofenzivy, útočník je na tom vždy blbě a agrese jako prvoplánové jednání stojí za prd. Ale znám jednoho pražákoslovákomaďara a ten to snad nebyl, doufám, i když se s ním již týden nemohu spojit..... ten urazil jedněm hajzlíkům zrdcátko u auta, teď je obžalovanej z poškozování cizí věci, jeden z hajzlíků je synek teď nevím jestli policajta nebo soudce. Proč říkám hajzlíkům? protože se mu předtím pokusili vykrást auto na parkovišti což ho namíchlo.
Ne, na ženskou bych se vyprd, chlapík kdyby si vyskakoval poslal bych ho někam a kdyby měl dojem že si pomůže agresí, vyhověl bych mu.
Věřím že byl v šoku a snad to na něj uhraje.Mírnej otřes mozku je velice velice předvídatelnej a věrohodnej.

Ne, na ženskou bych se vyprd, chlapík kdyby si vyskakoval poslal bych ho někam a kdyby měl dojem že si pomůže agresí, vyhověl bych mu.
Věřím že byl v šoku a snad to na něj uhraje.Mírnej otřes mozku je velice velice předvídatelnej a věrohodnej.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já se znám. Když mě napálil ten borec zezadu, tak sem taky uvažoval, esi ho vzít heverem přes ksich, ale pak sem si řekl: Nebudeš dělat ko...tiny, nepomože ti to, takže klid. Měl tam děcka a manželku, tak sem mu pomohl snima (pro rýpali, první pomoc a záchranka) No nakonec se z něho vyklubal policajt, takže kdyby, kdybych mu dal přeshubu tak je to průser navíc. Takže šecko vklidu, nasr.. se člověk može doma u televize. 

Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nasili je nesmysl, ale s tim lezenim na silnici je to nesmysl taky, pokecame o tom u pivka, ale za poslednich 14dni mi autari schodili z motorky 3kamose kazdej z nich ma chopra a vsichni jezdej celkem pomalu a taky se jim nic nestalo, ale co je do nebe volajici tak pokazdy kdyz lezeli na zemi tak prej to auto trosku zpomalilo (ridic zkontroloval v zrcatku co udelal) a pozor !!! vsichni tri odjeli od nehody !!!. Lezet na zemi a cekat, ze ti nekdo pomuze je nesmysl - nikdo Ti nepomuze... na myho reditele (jeden z tech kamosu) dokonce koukali lidi (stalo se to v Litomericich na krizovatce) a nikdo mu neprisel pomoct ani se zeptat jestli je v poho...!!! Stve me, ze ziju s takovejma lidma v jednom state...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...