ZX6R ´98
ZX6R ´98
Zdravim vsechny v této diskuzi. Nemáte nekdo zkusenosti s ninjou ZX6r rok 98 stím, ze Vam tam rachotilo? Motor ma najety 20 000km a pri volnoběhu je jako by slyset klepani od prevodovky, vidlicku, spojku, i pruzinky na kosu jsou vporadku uz jsem to mel rozdelany a ma strach aby to nebylo na motoru. Toto klepani se ozyva trochu na volnobeh a pri odstaveni plynu za jizdy to slysi i ti co jedou kolem me. Pri zmacknuti spojky je to trosku lepsi a pri motoru v tahu kdy jedu tak nic nedela a jede dobre. nemate nekdo zkusenost s timto problemem prosim vas?
Viktor Hlubinka
Viktor Hlubinka
tak to bych chtel slyšet
jinsk pokud trochu budes hledat tak zjistis ze nejcastejsím duvodem je vule na spojkovym kosi, ktera proste vznika bezným opotrebením. resit se to da jen vymenou celyho toho aparatu, ale nevim o nikom kdo by to udelal, vsichni co se trapili timto problemem se proste smirili s tim ze je to Kawa
samoze to muze byt z jinyho duvodu, ale to uz je tezko prez net radit... ale fakt bych to rd slysel... koukam ze jsi z prostejova... no ja z Olmika
jinsk pokud trochu budes hledat tak zjistis ze nejcastejsím duvodem je vule na spojkovym kosi, ktera proste vznika bezným opotrebením. resit se to da jen vymenou celyho toho aparatu, ale nevim o nikom kdo by to udelal, vsichni co se trapili timto problemem se proste smirili s tim ze je to Kawa

samoze to muze byt z jinyho duvodu, ale to uz je tezko prez net radit... ale fakt bych to rd slysel... koukam ze jsi z prostejova... no ja z Olmika

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
-
nemaže
Ahoj měnil jsem motor, po par komplikacích s elektrikou motor bezi ale pro zmenu zase nemaze....nevite nekdo co to muze byt?? cidlo je v poradku tak jsetli pumpa...jaro se blizi je treba to rozchodit diky mejte se!!