motor gpz 1000 rx
motor gpz 1000 rx
Ahoj kluci nemáte někdo doma motor nebo díly z gpz 1000 rx.koupil jsem levně a špatně.jak se stává.Díky Pavel
jeje tak to dame jeden ze tří dohromady ne?4* zdvihatko,sací vačku by jsmne měli a ted nevím co myslíš tím šálkem.jestli šál na klice nebo ojnici.kdyby ojnici tak ok počítam že nebudou ty motory broušené na klice ani jeden.to bych mohl vzít ojnici z mého ty mam kupodivu dobré bez vůle.co myslíš?Pavel
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, vložku možete dat enem k té klice od které byla. Pokud ju dáte na druhou kliku, tak se vám z 90% přidře, nebo to nebude sedět. Když bude klika venku, tak néni problém nechat tu část, která je přidřená, lehce přebrousit. Ojnice možete prohazovat, ale šálky ne a to ani na klice. Pokud zajdete za nejakým dobrým brusičem, tak ten to omrkne a řekne esi to půjde nebo ne. Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
pospe potřebuji i tu vačku a zdvihatka ,aspon něco. tak mi napiš zda mi prodáš jen to/budu rtadši/kvůli penězům nebo celou hlavu nebo celý motor a nechal bych ho překelibrovat.Ježiš to bude rána!!!!nemám ted jiný motor kde sehnat.tak mi napiš co za díly,co za hlavu a co za celý motor,a já ti dám hned vědět.Děkuji moc