16.-17.5. 300 zatáček Hořice
16.-17.5. 300 zatáček Hořice
Tak kdopak se jede podívat? Já jedu určitě a to autem a na celé dva dny. Ty závody tam stojí za to, ale nechce se mi nechávat motorka někde u cesty, tak pojedu autem a vezmu i mladou. Přidá se někdo?
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
17.5. se nemas flakat nekde v Horicich ale mas jet podporit deti na Velehrad http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t ... sc&start=0
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- hunter
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se rozhodl že pojedu do Hořic taky. Poslední dva roky mi to nevyšlo, tak ted to vyjde! Důležitej ale bude počas, aby to nedopadlo jako loni že hlavní závod zrušej
. No snad bude hezky a odjede se všechno co je v plánu. Cestou v sobotu ráno bych se rád zastavil v HraKra u Havrdů na předváděčce. Elvis jelikož má auto (co vím) nepojízdný, tak pojede s mladičkou se mnou a bude se muset přizpůsobit
Doufám, že nenastane nějaká změna.
P.S. kdyby měl někdo zájem jet z Č. Budějovic se mnou rád dám k dispozice jedno, maximálně dvě místa v autíčku. Podle toho jestli se někdo takovej najde tak budu vyrážet v sobotu hodně brzo ráno tak v 5:30 nejdýl z ČB, případně z Veselí nad Lužnicí (podle dohody). Ozvěte se prosím ale nejpozději do 18:00 v pátek 15. května, ne později! Kdyby něco pište sem, do PM, emajlem nebo na číslo 776060251 (volat - ne SMS!)

P.S. kdyby měl někdo zájem jet z Č. Budějovic se mnou rád dám k dispozice jedno, maximálně dvě místa v autíčku. Podle toho jestli se někdo takovej najde tak budu vyrážet v sobotu hodně brzo ráno tak v 5:30 nejdýl z ČB, případně z Veselí nad Lužnicí (podle dohody). Ozvěte se prosím ale nejpozději do 18:00 v pátek 15. května, ne později! Kdyby něco pište sem, do PM, emajlem nebo na číslo 776060251 (volat - ne SMS!)
- hunter
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, do 12 to bude akorát. Zkusim se po nějakém kempu podívat na netu. Nebo někdo poradí?Elvis. píše:No dobrá, ukecal jsi mě. Ale jen do 12ti! Dopoledne pokecáme s kawákama u havrdů a o 12tý pofrčíme do hořic juknout na tréninky. OK? Akorát nevim jak s tim spaním v Hořicích... To chce ještě nějak pořešit

ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní
Z 750 S (2005) - nyní