kohout jsem kontroloval a vypadá v pohomisak39 píše:pak by to už mohl dělat jedině podtlakovej kohout u nádrže-buďto netěstní dostatečně hadička a přisává vzduch, takže neotvírá membrána, nebo je rozpadlej gumovej vnitřek kohoutu a ucpává vývod benzinu, nebo praská membránka...víc už mě nenapadá...
měls ho rozdělanej? Zvenku nic moc neuvidíš...bull11 píše:kohout jsem kontroloval a vypadá v pohomisak39 píše:pak by to už mohl dělat jedině podtlakovej kohout u nádrže-buďto netěstní dostatečně hadička a přisává vzduch, takže neotvírá membrána, nebo je rozpadlej gumovej vnitřek kohoutu a ucpává vývod benzinu, nebo praská membránka...víc už mě nenapadá...
no jasněmisak39 píše:měls ho rozdělanej? Zvenku nic moc neuvidíš...bull11 píše:kohout jsem kontroloval a vypadá v pohomisak39 píše:pak by to už mohl dělat jedině podtlakovej kohout u nádrže-buďto netěstní dostatečně hadička a přisává vzduch, takže neotvírá membrána, nebo je rozpadlej gumovej vnitřek kohoutu a ucpává vývod benzinu, nebo praská membránka...víc už mě nenapadá...
taky může bejt... a mě to dělaly koncovky, byly na dvou malilinký prasklinky, který skoro nebyly vidět, a když jsem nastartoval bez nádrže ve tmě v garáži, teprv jsem viděl že dvě prskaj proti hlavě. Výsledek byl, že to jelo jenov ve vysokejch točkách, v nízkejch střelba, cukání a netáhlo to...bull11 píše:hele psal jsi o kablech je možný že to může být cívkamisak39 píše:Pak už mě napadá jedině různý hladiny v karbcích nebo špatně bohatost směsi (chudá směs), když to střílí do laufu ... ale píšeš, že jsou seřízený...takže jsem pomalu ale jistě v koncích s nápadama...
to se mi povedlo posledně teď už si dávám pozor a sítko je čistémisak39 píše:Jo, a ještě se mi podařila jedna banální a blbá vada-při montáži nádrže jsem si přiskřípnul benzionovou hadici, takže to taky jelo jeno chvilkuJo, a sítko v nádrži na kohoutu jsi měl taky vyčištěný? Mě se osvědčilo vyhodit benzinovej filtr mezi hadicí a karbcem, protože i když byl novej, dusilo se to...
tak kabely jsem nezkoušel a svíčky nebyly černý a jede to jenom 1,2,3 pak už to moc netáhne a do kopce musim rozkočit trojku jinak to umře a střelba je náhodnámisak39 píše:taky může bejt... a mě to dělaly koncovky, byly na dvou malilinký prasklinky, který skoro nebyly vidět, a když jsem nastartoval bez nádrže ve tmě v garáži, teprv jsem viděl že dvě prskaj proti hlavě. Výsledek byl, že to jelo jenov ve vysokejch točkách, v nízkejch střelba, cukání a netáhlo to...bull11 píše:hele psal jsi o kablech je možný že to může být cívkamisak39 píše:Pak už mě napadá jedině různý hladiny v karbcích nebo špatně bohatost směsi (chudá směs), když to střílí do laufu ... ale píšeš, že jsou seřízený...takže jsem pomalu ale jistě v koncích s nápadama...
Kdybych to neviděl, nenapadlo by mě to jako závada...
Pokud by byla vadná cívka, bylo by nejspíš proražený vinutí, a to by ty dva válce nejely vůbec, což by bylo poznat hned... Ty koncovky bych viděl jako pravděpodobnější vadu, bo svíčky nějak extra černý nebyly...