Pondělí 13.4. vyjížďka
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pondělí 13.4. vyjížďka
jelikož mi dítko studuje žurnalistiku, tak nám udělá reklamu v novinách Jičínska, takže
v pondělí jedeme na rozhlednu Kozákov, v pravé poledne si nás tam přijede vyfotit sám šéfredaktor, článek bude samozřejmě ve stylu, že motorkáři na Velikonoce nechlastají, ale jezdí, protože jsou co? slušný, tak koukejte někdo dorazit
sraz v jedenáct v Jičíně - třeba na autobusovém nádraží? (nebo navrhněte) naproti je Kaufland, pak pojedeme směr Lomnice, Semily, Kozákov
Jana
Vláďa
Petina
Kačí
Milan
Samčus a Majdinka
Jirka
Zdrahy, Evča
Luděk
Mirek
Pepa
Čoud?
Hrabalek.interna
Mišák
Mišák ml. Gábina
Jirka Z
v pondělí jedeme na rozhlednu Kozákov, v pravé poledne si nás tam přijede vyfotit sám šéfredaktor, článek bude samozřejmě ve stylu, že motorkáři na Velikonoce nechlastají, ale jezdí, protože jsou co? slušný, tak koukejte někdo dorazit
sraz v jedenáct v Jičíně - třeba na autobusovém nádraží? (nebo navrhněte) naproti je Kaufland, pak pojedeme směr Lomnice, Semily, Kozákov
Jana
Vláďa
Petina
Kačí
Milan
Samčus a Majdinka
Jirka
Zdrahy, Evča
Luděk
Mirek
Pepa
Čoud?
Hrabalek.interna
Mišák
Mišák ml. Gábina
Jirka Z
Naposledy upravil(a) Jana Kawa dne ned dub 12, 2009 21:08:51, celkem upraveno 8 x.
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Škoda, že já právě v pondělí dle všech tradic s kamarády z dětství budem chodit po kamarádkách a koledovat, vypadá to na pěknou řádku panáků, takže já určo nepojedu
(((( Jsem z toho smutnej, protože bych rád přispěl na zlepšení reputace motorkářů....

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
- Ghostrider
Tak Jani, uz to je domluveny. Takze se urco na tyhle pondelni vyjizdce a nebo v sobotu ve zdare ukazu. Ted jen doladit kdy budu makat na tom aute, abych rekl finalni verdikt kam teda prijedu a kam ne
Muzes sem prosim napsat kde ta rozhledna je nebo kde bude sraz? Nazev me nic nerika. Diky

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...proc ne? jste pocetna motorkarska rodinkaJana Kawa píše:hurá - Jirka, Elvis, kdo další? snad to nebudu muset zrušit, přece nebude redaktor fotit jen naši rodinuinfo na první straně

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira