Dovoz motorky ze Švýcarska
Dovoz motorky ze Švýcarska
Dovoz motorky ze Švýcarska, máte někdo zkušenosti jak se to dneska řeší, když jsme v EU a oni ne ? díky za všechny možné rady. Petr
Re: re
Dle platných zákonů platí, dle chování zastoupení jednotlivých značek to někdy tak nevypadá.Petr Brut píše:a jak je to zárukou u nových motorek ? platí po celé EU nebo ne ?
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
...zaruku ti v CR neuznaji... zaruku ti uznaji pouze pokud koupis v CR od oficialniho zastoupeni (jsem to resil pri dovozu nove motorky ze SRN a nakonec vyhrala varianta zajet s tim pripadne do Nemecka)marek píše:Dle platných zákonů platí, dle chování zastoupení jednotlivých značek to někdy tak nevypadá.Petr Brut píše:a jak je to zárukou u nových motorek ? platí po celé EU nebo ne ?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jak uz jsem psal, neuznavaji... udajne maji "nafasovane penize" jen na motorky ktere prodaji a CR trh je maly, takze nemaji z ceho hradit zarucni opravy motorek ktere neprodali... tak nejak mi to bylo vysvetleno manageremZdrahy píše:U individuálního dovozu to nebudeš mít s Askem tak jednoduché - mezinárodní záruku mám takový pocit že neuznávají... ale nerad bych jim křivdil

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
No jo, jsi to napsal, než jsem stihl nadatlovat odpověď jáKankX píše:jak uz jsem psal, neuznavaji... udajne maji "nafasovane penize" jen na motorky ktere prodaji a CR trh je maly, takze nemaji z ceho hradit zarucni opravy motorek ktere neprodali... tak nejak mi to bylo vysvetleno manageremZdrahy píše:U individuálního dovozu to nebudeš mít s Askem tak jednoduché - mezinárodní záruku mám takový pocit že neuznávají... ale nerad bych jim křivdil

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...nedela auta a navic jich rocne ani neproda tolik co se proda autZdrahy píše:a Kawasaki nedělá auta... náš importér ti tu záruku neuzná, ani když je to z EU - pokud by jsi měl problémy v záruční době, musel by jsi to řešit v zahraničí.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
re
tak tohle jsem chtěl slyšet, no hold si nekoupim druhou Kawu 4x4Zdrahy píše:a Kawasaki nedělá auta... náš importér ti tu záruku neuzná, ani když je to z EU - pokud by jsi měl problémy v záruční době, musel by jsi to řešit v zahraničí.

Jj, je to tak. Nicméně někdo už by se jim měl podívat na zoubek. Argument že nebudu dodržovat platné zákony protože trh v čr je takový nebo onaký je hodně velký nesmysl a každý právník by si s něma vytřel .....
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no me by to vazne hodne zajimalo, ale myslim ze v tom zakone bude urcite nejaka obezlicka, treba neco jako ze to neni urceno pro trh v CR nebo tak neco a bude se to dat obejit, neverim ze by to nemeli nekde posychrovane. Napriklad NIKON to ma obdobne, s tim rozdilem ze kdyz koupis jinde v unii tak muzes na zaruku i u nas ale jen 1 rok. Mam fotak z Francie s 3 letou zarukou, ale musel bych do Francie, u nas jen 1 rokmarek píše:Jj, je to tak. Nicméně někdo už by se jim měl podívat na zoubek. Argument že nebudu dodržovat platné zákony protože trh v čr je takový nebo onaký je hodně velký nesmysl a každý právník by si s něma vytřel .....

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vivat EU... s tím můžou jít do prdele hoši a dívkyKankX píše:no me by to vazne hodne zajimalo, ale myslim ze v tom zakone bude urcite nejaka obezlicka, treba neco jako ze to neni urceno pro trh v CR nebo tak neco a bude se to dat obejit, neverim ze by to nemeli nekde posychrovane. Napriklad NIKON to ma obdobne, s tim rozdilem ze kdyz koupis jinde v unii tak muzes na zaruku i u nas ale jen 1 rok. Mam fotak z Francie s 3 letou zarukou, ale musel bych do Francie, u nas jen 1 rokmarek píše:Jj, je to tak. Nicméně někdo už by se jim měl podívat na zoubek. Argument že nebudu dodržovat platné zákony protože trh v čr je takový nebo onaký je hodně velký nesmysl a každý právník by si s něma vytřel .....

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye