power comander na ZX12 ročnik 2000
power comander na ZX12 ročnik 2000
Zdravim nadšence přes motorky,potřeboval bych poradit kde sehnat za přijatelné penize power comander na ZX12 rv0. Připadá mi že tahle motorka má vzhledem k slušnému výkonu slabši rozjezdy z nizkých otaček na prvni tři rychlosti, někdo mi řikal že kawa a suza montuji omezovače točivého momentu.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo tohle se píše u takových těch chytrých krabiček, které mají zvýšit za 100 USD výkon o 20 koní... Tak a teď takto: Omezovač výkonu na první tři stupně se skutečně montuje, nicméně co moje znalosti sahají (ale můžu se mýlit) teprve do loňské desiny. Dříve prostě ne. PCIII si můžeš koupit, stojí v DKRacing 10 500. Počítej potom s další patnácktou na naladění, nějaké mapy z netu jsou nahouby, potřebuješ, aby s tou motorkou někdo, kdo to opravdu umí udělal něco na brzdě....
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Hele proč by Kawa a Suza montovaly omezovače výkonu? Já si myslel že oni to japončíci ladí aby dostali jakousi "optimální výkonovou křivku" a oni to šmejdi omezují
Nejspíš dostávají nějaký bakšiš od Hondy a od Yamahy...
Pokud se ti zdá že 12ka málo jede, dej ji do servisu - když není nijak dojebaná, musí táhnout slušně odspodu. Je to už starší model a není nejlehčí, ale ten motor je (když je v dobrém stavu) zabiják

Pokud se ti zdá že 12ka málo jede, dej ji do servisu - když není nijak dojebaná, musí táhnout slušně odspodu. Je to už starší model a není nejlehčí, ale ten motor je (když je v dobrém stavu) zabiják

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Vito s tim PCIII USB neprehanej.... i pri soucasnym kurzu dolaru ho sezenes do cca sedmi tisic a naladeni pocitej tak 3-5 tisic. Vim o nekolika firmach, co to nedelaji doma na koleni a za tuhle cenu si s tim pohrajou jak potrebujes
Nicmene PC ma smysl, pokud delas i jine upravy =filtr, svody a nebo dalsi upravy primo v motoru. Sam o sobe asi moc ne...

Nicmene PC ma smysl, pokud delas i jine upravy =filtr, svody a nebo dalsi upravy primo v motoru. Sam o sobe asi moc ne...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
misaku, pise rozjezdy z nizkych otacek !! ...nestezuje si ze by mu dvojka od 100km/h netahlamisak39 píše:no, jelikož Mamka těsně před houbařením na Buchlákách jel do kopce dvojkou nějakejch 180-190, nepřipadá mi to jako máša s omezovačem. Není to spíš rukavicema, než motorkou![]()
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Re: power comander na ZX12 ročnik 2000
nesmysl...nesouhlasim...pokud chces fakt pilovy rozjezd nebo akceleraci musis to umerne k tomu tocit...jinak me nikdy v klidovem rozjezdu nechcipla z nedostaku otack...na tehle motorce se clovek musi naucit jezdit...jak ji das tak ti vraci...jan sedlák píše:Zdravim nadšence přes motorky,potřeboval bych poradit kde sehnat za přijatelné penize power comander na ZX12 rv0. Připadá mi že tahle motorka má vzhledem k slušnému výkonu slabši rozjezdy z nizkých otaček na prvni tři rychlosti, někdo mi řikal že kawa a suza montuji omezovače točivého momentu.
je jeste otazka zda li mas ladak a jaky....tam muze byt problem podstatny ...dira v nizkych je...ale i tak jde poladit..jiste nze ne jako s comanderem...ale jde...zx tohoto roku ma zaplombovane snad vse...ale jde odtrhat a ladit v ramci moznosti...u me se to celkem povedlo i bez comanderu a mam namereno s akrapem plus deset koniku tj 194 jen vyfukem up....
jinak ti na rovinu reknu ze jak ji pri rozjezdu na semaforech roztocim a odpalim tak je to hodne v rukach ji udrzet na uzde...takze zadne mrtve spodky neznam...

nicmene urco nejaky ten comander jeste umocni jeji silu...zda li to jeste stoji za ty love je otazka...
add minus...u me se na 100% nepodarilo odladit volnobeh...trosku houpe ale ne vzdy...ale to me neboli..staci packu volobehu lehce potlacit na 1400 ot a uz drzi..
na 1200 kapku houpe...toto jediny minus

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider
ja myslim ze to taha slusne na 1,2,3 : http://www.youtube.com/watch?v=3meGiNWBFFI 

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Elvisi, dával jsem odkaz na DK Racing - tam je za 10 500 bez ohledu na kurz dolaru. Jako další stage potřebuješ zapalování. A o ladění a "ladění" jsme tu už mluvili. že.Elvis. píše:Vito s tim PCIII USB neprehanej.... i pri soucasnym kurzu dolaru ho sezenes do cca sedmi tisic a naladeni pocitej tak 3-5 tisic. Vim o nekolika firmach, co to nedelaji doma na koleni a za tuhle cenu si s tim pohrajou jak potrebujes![]()
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Muzu ti dat jinej odkaz na KRK racing, kde ladi moto cloveku co jezdi MCR (obcas bedna, jinak tesne pod) v liberci, kde ti to naladi do 4tisic dle tvojich pozadavku a urcite ne s o nic horsim vysledkem nez u DK racing.volkswagen píše:Elvisi, dával jsem odkaz na DK Racing - tam je za 10 500 bez ohledu na kurz dolaru. Jako další stage potřebuješ zapalování. A o ladění a "ladění" jsme tu už mluvili. že.Elvis. píše:Vito s tim PCIII USB neprehanej.... i pri soucasnym kurzu dolaru ho sezenes do cca sedmi tisic a naladeni pocitej tak 3-5 tisic. Vim o nekolika firmach, co to nedelaji doma na koleni a za tuhle cenu si s tim pohrajou jak potrebujes![]()
To tvoje ladeni a ladeni si strc nekam... Nevim proc by nekdo mel dat za PC 10500, kdyz ho muze mit za mnohem min a proc by mel platit 15tisic za naladeni. Ja kdyz volal do DK-cka tak me nabidli to odladeni za 1500, kdyz vezmu ten PC od nich, takze zadnejch 15000 zaodladeni

Neni to muj boj, ale na tahani zbytecnejch penez navic z lidi za rovnocenne sluzby mam svuj nazor...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Člověče nerozčiluj se, rupne ti cévka v mozku a bude...Elvis. píše:Muzu ti dat jinej odkaz na KRK racing, kde ladi moto cloveku co jezdi MCR (obcas bedna, jinak tesne pod) v liberci, kde ti to naladi do 4tisic dle tvojich pozadavku a urcite ne s o nic horsim vysledkem nez u DK racing.volkswagen píše:Elvisi, dával jsem odkaz na DK Racing - tam je za 10 500 bez ohledu na kurz dolaru. Jako další stage potřebuješ zapalování. A o ladění a "ladění" jsme tu už mluvili. že.Elvis. píše:Vito s tim PCIII USB neprehanej.... i pri soucasnym kurzu dolaru ho sezenes do cca sedmi tisic a naladeni pocitej tak 3-5 tisic. Vim o nekolika firmach, co to nedelaji doma na koleni a za tuhle cenu si s tim pohrajou jak potrebujes![]()
To tvoje ladeni a ladeni si strc nekam... Nevim proc by nekdo mel dat za PC 10500, kdyz ho muze mit za mnohem min a proc by mel platit 15tisic za naladeni. Ja kdyz volal do DK-cka tak me nabidli to odladeni za 1500, kdyz vezmu ten PC od nich, takze zadnejch 15000 zaodladeni![]()
Neni to muj boj, ale na tahani zbytecnejch penez navic z lidi za rovnocenne sluzby mam svuj nazor...
O tahání zbytečnejch peněz za služby nevedeme spor. O tom právě píšu já. Buď chceš naladěnou motorku, nebo hezkej graf. To je právě rozdíl

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye