Kawa Z750...jako základ pro Cafe Racer?
Kawa Z750...jako základ pro Cafe Racer?
Prosím o radu...chci postavit Cafe Racer a moc by se mi líbila jako základ Kawa Z750. Našel jsem tuto nabídku: http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... r750c.html. Co na to říkáte? Jeden kolega mě zrazuje, že tyhle motory při uváděných ujetých kilometrech (navíc ještě většinou stočený tachometr) mají již odslouženo. Je fakt, že bych nechtěl hned dělat GO motoru.
Můžete mi poradit, jestli je toto dobrá volba-správná cesta?
Díky
Můžete mi poradit, jestli je toto dobrá volba-správná cesta?
Díky
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
zefýrek je hezký...ale za tyhle peníze si nenamlouvej, že bude novota... a na GO se neptej podle fota! Dokud nebude žrát olej a řehtat rozvoďák, tak jezdi...jasně že to má do GO za pár...
Proč se ptáš tady? Kdo z nás má alespoň jednu křišťálovou kouli fakt nevím...za sebe - mám 2 kožený a tipovat budoucnost si netroufám, natož Zephyrovu
.
Proč se ptáš tady? Kdo z nás má alespoň jednu křišťálovou kouli fakt nevím...za sebe - mám 2 kožený a tipovat budoucnost si netroufám, natož Zephyrovu

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
jo, vypadá hezky, taky by mi bylo líto ho kuchat. Ale jinak myslím, že tyhle motorky se nehoněj, takže při správné péči (pravidelně olej, seřízení atd) myslím motor prakticky nezničitelnej. Ale chce to vyzkoušet. Zas na druhou stranu, pokud to má být kafáč kafáčovatej, tak to nebude na žádný velký ježdění a pak ho tahle motorka přežije 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Za předpokladu, že ji měl pečovatel tak jo, ten motor dá 100 000, ale když dostane motorku do pracek "Lojza Prznič", tak nenajede víc než 30T. - a jsme zpět u křišťálovejch kulí...(baněk)misak39 píše:jo, vypadá hezky, taky by mi bylo líto ho kuchat. Ale jinak myslím, že tyhle motorky se nehoněj, takže při správné péči (pravidelně olej, seřízení atd) myslím motor prakticky nezničitelnej. Ale chce to vyzkoušet. Zas na druhou stranu, pokud to má být kafáč kafáčovatej, tak to nebude na žádný velký ježdění a pak ho tahle motorka přežije

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Ptám se tady, protože si myslím, že fandové na fóru KAWASAKI mají k motorkám Kawasaki co říct.666S999 píše:zefýrek je hezký...ale za tyhle peníze si nenamlouvej, že bude novota... a na GO se neptej podle fota! Dokud nebude žrát olej a řehtat rozvoďák, tak jezdi...jasně že to má do GO za pár...
Proč se ptáš tady? Kdo z nás má alespoň jednu křišťálovou kouli fakt nevím...za sebe - mám 2 kožený a tipovat budoucnost si netroufám, natož Zephyrovu![]()
.
Díky všem za odpovědi.
většina lidí tady o Kawasaki doopravdy něco ví
ale jak už tu padlo, ptáš se na motorku, která má 17let a 68tisíc najeto. Otázka je kdo s ní jezdil... Jediné snad - nečekal bych že u takhle starého střepu bude někdo ještě stáčet kilometry. Jedině tam zajet a poslechnout si motor, zkusit jak jede, jestli se kroutí při brždění, drží stopu, jestli tam jdou a drží kvalty. No a za pár korun nemůžeš očekávat zázrak, je to stará vrána.

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Zdrahy píše:většina lidí tady o Kawasaki doopravdy něco víale jak už tu padlo, ptáš se na motorku, která má 17let a 68tisíc najeto. Otázka je kdo s ní jezdil... Jediné snad - nečekal bych že u takhle starého střepu bude někdo ještě stáčet kilometry. Jedině tam zajet a poslechnout si motor, zkusit jak jede, jestli se kroutí při brždění, drží stopu, jestli tam jdou a drží kvalty. No a za pár korun nemůžeš očekávat zázrak, je to stará vrána.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
- Ghostrider
To sou zase rady,to je děs,coto tady kurva zase melete?Já měl mášu kerá měla přes 100 t.,jezdila porád,malá máša má přes 60 t. a je stará 24 járů a nemá chybu.Dyby někdo slyšel můj motor,tak řekne,že je těsně před smrtí.Ale já jako pravověrnej kwacker miluju svý stroje a věřim jim.A vo tom to je,vy buzny.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
No jo káčo, v reichu jezdí spousta motorek, které mají dost přes 100tisíc, a jsou tiptop. valnou zásluhu na tom ale má to, že motorka jezdí pravidelně do značkového servisu a dělají na ní machři kteří ví co mají dělat a používají náhradní díly od výrobce motorky, ne kopie a samodomo z Ebaye.
Motorka většinou až na zašlou barvu potom vypadá tak, jak to designeři před 20ti lety vymysleli a nikdo tam furt nevymejšlí jak co oddělat, přidělat, vyměnit a vošulit.
Nejsou jako většina motorek u nás, které má majitel napůl rozdělané ve stodole a tady se ptá, kam patří tenhle šroub a tamhleta hadice... po takovémhle "servisu" ta motka těch 100tisíc většinou už nenajede 
Motorka většinou až na zašlou barvu potom vypadá tak, jak to designeři před 20ti lety vymysleli a nikdo tam furt nevymejšlí jak co oddělat, přidělat, vyměnit a vošulit.

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
podpis, a vo vo ttom to je!Zdrahy píše:No jo káčo, v reichu jezdí spousta motorek, které mají dost přes 100tisíc, a jsou tiptop. valnou zásluhu na tom ale má to, že motorka jezdí pravidelně do značkového servisu a dělají na ní machři kteří ví co mají dělat a používají náhradní díly od výrobce motorky, ne kopie a samodomo z Ebaye.
Motorka většinou až na zašlou barvu potom vypadá tak, jak to designeři před 20ti lety vymysleli a nikdo tam furt nevymejšlí jak co oddělat, přidělat, vyměnit a vošulit.Nejsou jako většina motorek u nás, které má majitel napůl rozdělané ve stodole a tady se ptá, kam patří tenhle šroub a tamhleta hadice... po takovémhle "servisu" ta motka těch 100tisíc většinou už nenajede
Jedině nesouhlasím s pejorativním označením "stará vrána", páč když má pravidelnou údržbu, tak je to "krásná stará klasická máša". Stará vrána by to byla po provozování "Lojzou Przničem".
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Motorky se dělí na "Voňafky" a "Starý vrány" na tom není nic hanlivýho
můj REX už je Stará vrána, ale já ho mám rád a nevyměnil bych ho za voňafku ani náhodou (novej "japonskej" Rex je sice hezkej, ale výkonu moc nepobral..) a nic jinýho teď nechci
Tuním ho jen opticky a všechny origo díly mám doma kdyby jsem se rozmyslel a vrátil ho do origo stavu 

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vidis to... ty mas Rexe "starou vranu" ja mam rexe "muscle vonafku"Zdrahy píše:Motorky se dělí na "Voňafky" a "Starý vrány" na tom není nic hanlivýhomůj REX už je Stará vrána, ale já ho mám rád a nevyměnil bych ho za voňafku ani náhodou (novej "japonskej" Rex je sice hezkej, ale výkonu moc nepobral..) a nic jinýho teď nechci
Tuním ho jen opticky a všechny origo díly mám doma kdyby jsem se rozmyslel a vrátil ho do origo stavu

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám pomotané...pro mne i 20let stará motorka může být "voňavka" a rok stará/nová může být "stará vrána"...KankX píše:vidis to... ty mas Rexe "starou vranu" ja mam rexe "muscle vonafku"Zdrahy píše:Motorky se dělí na "Voňafky" a "Starý vrány" na tom není nic hanlivýhomůj REX už je Stará vrána, ale já ho mám rád a nevyměnil bych ho za voňafku ani náhodou (novej "japonskej" Rex je sice hezkej, ale výkonu moc nepobral..) a nic jinýho teď nechci
Jak Kankx píše, i můj Rex je pro mne v kategorii "stará muscle voňavka".
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______