budik
- DoktorZRX
- Ghostrider
Co tohle
http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= ... a=KAWASAKI
http://www.motorkari.cz/motobazar-budik ... 92653.html

http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= ... a=KAWASAKI
http://www.motorkari.cz/motobazar-budik ... 92653.html
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no to tacho z MOTOPUZZLE vyjde dost draho kdyz k nemu budes muset koupit komplet ty kryty... tim chci jen rict ze ty plasty do kterejch se ty budiky davaj vychazi na cca 12tis. jsem je kupoval tak to vim
To ten druhej inzerat je daleko zajimavejsi, pripadna vymena toho vrchniho krytu je do cca 3tis. ...to jen tak pro info aby si byl aspon trochu v obraze

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
No a nebo koupit nějaký univerzál. Koso, Acewell....
za pár korun, některý vypadají dobře a službu odvedou. Jde o to jestli chceš zanechat původní vzhled - potom to bude stát výrazně víc a počítej s tím, že žádná z těch investic se ti v bodoucnu při prodeji nevrátí...

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
s tim "vrati, nevrati" bych tak uplne nesouhlasil, treba ja a sposuty dalsich by si motorku s levnejma (nahrazkovyma) budikama nekoupili nebo s hodne adekvatni slevou... pravdou vsak je ze pokud je ti jedno jak motorka vypada, pak univerzalni tachometr s otackomerem koupis i za 2500,-Zdrahy píše:No a nebo koupit nějaký univerzál. Koso, Acewell....za pár korun, některý vypadají dobře a službu odvedou. Jde o to jestli chceš zanechat původní vzhled - potom to bude stát výrazně víc a počítej s tím, že žádná z těch investic se ti v bodoucnu při prodeji nevrátí...
P.S. ...nebo od Sigmy cyklocomputer za 300,-

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
"Kelímky" se dají se sehnat výrazně levněji, než na 12 tis.! Stačí 2.000,- Kč a můžeš si vybírat...KankX píše:... tim chci jen rict ze ty plasty do kterejch se ty budiky davaj vychazi na cca 12tis. jsem je kupoval tak to vim

Ten inzerát z motorkari.cz si ale myslím, že je dobrá nabídka!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale nerikej, tak mi prosimte kup komplet cely ty kryty na budiky... za tu cenu si je vezmu hned 2xLadis píše:"Kelímky" se dají se sehnat výrazně levněji, než na 12 tis.! Stačí 2.000,- Kč a můžeš si vybírat...KankX píše:... tim chci jen rict ze ty plasty do kterejch se ty budiky davaj vychazi na cca 12tis. jsem je kupoval tak to vim
Ten inzerát z motorkari.cz si ale myslím, že je dobrá nabídka!

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jestli stojí vrchní obroučky se sklíčkama a panýlek s kontrolkama desítku, tak potom beru z5!KankX píše:ale nerikej, tak mi prosimte kup komplet cely ty kryty na budiky... za tu cenu si je vezmu hned 2xLadis píše:"Kelímky" se dají se sehnat výrazně levněji, než na 12 tis.! Stačí 2.000,- Kč a můžeš si vybírat...KankX píše:... tim chci jen rict ze ty plasty do kterejch se ty budiky davaj vychazi na cca 12tis. jsem je kupoval tak to vim
Ten inzerát z motorkari.cz si ale myslím, že je dobrá nabídka!co kdybych s tim nahodou prastil, za ty prachy se mi klidne muzou valet v garazi.

Jinak říkám, protože jsem mluvil o "kelímcích", který se dají sehnat kolem 50 EUR!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kelimky jsou ti k prdu kdyz je po padu zniceny i ten vnitrek, obroucky, sklicka ... jinak vyse jsem psal ze kdyz koupi ty z ER5 tak vymeni pripadne jen ty "kelimky" za 2 litry. A pak jsem psal ze kdyz koupi ten tachometr s tim rozlamanym zbytkem, tak at si pripravy balik...
jinak u Kawy stoji "kelimky" 2800,- "plastovy vnitrek" 2500,- "sklicka bez ramecku - je to jeden dil" 2300,- "ramecek na budik" 600,- x 2ks "ramecek kolem kontrolek" 2200,- tak si to poscitej a jses na cene obalu budiku za predpokladu ze ti zbyl zdravy tachometr, otackomer, palivomer a drzak budiku vcetne silentbloku
proste ja mluvil o kompletnim obalu a ty opravdu jen o vrchnim kelimku... nicmene kdyz se ZR7 spadnes tak v 90% budes mit vsechny dily tohoto obalu budiku polamane. Kdyz budes mit smulu pak se ti ponici i vnitrky budiku a to uz je pak dalsi darda Tacho - 10tis, Otack - 10tis, Fuel - 3000,-
Jo a prosim nepocitejte kazdej desetnik a nerikejte mi ze se to da nekde sehnat levneji, urcite se to nekde sezene levneji ale radove budeme na podobne cene....
jinak u Kawy stoji "kelimky" 2800,- "plastovy vnitrek" 2500,- "sklicka bez ramecku - je to jeden dil" 2300,- "ramecek na budik" 600,- x 2ks "ramecek kolem kontrolek" 2200,- tak si to poscitej a jses na cene obalu budiku za predpokladu ze ti zbyl zdravy tachometr, otackomer, palivomer a drzak budiku vcetne silentbloku

proste ja mluvil o kompletnim obalu a ty opravdu jen o vrchnim kelimku... nicmene kdyz se ZR7 spadnes tak v 90% budes mit vsechny dily tohoto obalu budiku polamane. Kdyz budes mit smulu pak se ti ponici i vnitrky budiku a to uz je pak dalsi darda Tacho - 10tis, Otack - 10tis, Fuel - 3000,-
Jo a prosim nepocitejte kazdej desetnik a nerikejte mi ze se to da nekde sehnat levneji, urcite se to nekde sezene levneji ale radove budeme na podobne cene....
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Kde se dá koupit umiverzální tachometr s otáčkoměrem za tyhle peníze?Chci to!KankX píše:s tim "vrati, nevrati" bych tak uplne nesouhlasil, treba ja a sposuty dalsich by si motorku s levnejma (nahrazkovyma) budikama nekoupili nebo s hodne adekvatni slevou... pravdou vsak je ze pokud je ti jedno jak motorka vypada, pak univerzalni tachometr s otackomerem koupis i za 2500,-Zdrahy píše:No a nebo koupit nějaký univerzál. Koso, Acewell....za pár korun, některý vypadají dobře a službu odvedou. Jde o to jestli chceš zanechat původní vzhled - potom to bude stát výrazně víc a počítej s tím, že žádná z těch investic se ti v bodoucnu při prodeji nevrátí...
P.S. ...nebo od Sigmy cyklocomputer za 300,-...a mas to i spalubnim pocitacem
Jeden stačí....na všechno....
http://www.bikerscrown.cz/katalog298.html Tak si to kup!Anti píše:Kde se dá koupit umiverzální tachometr s otáčkoměrem za tyhle peníze?Chci to!KankX píše:s tim "vrati, nevrati" bych tak uplne nesouhlasil, treba ja a sposuty dalsich by si motorku s levnejma (nahrazkovyma) budikama nekoupili nebo s hodne adekvatni slevou... pravdou vsak je ze pokud je ti jedno jak motorka vypada, pak univerzalni tachometr s otackomerem koupis i za 2500,-Zdrahy píše:No a nebo koupit nějaký univerzál. Koso, Acewell....za pár korun, některý vypadají dobře a službu odvedou. Jde o to jestli chceš zanechat původní vzhled - potom to bude stát výrazně víc a počítej s tím, že žádná z těch investic se ti v bodoucnu při prodeji nevrátí...
P.S. ...nebo od Sigmy cyklocomputer za 300,-...a mas to i spalubnim pocitacem

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem našel tohle: http://bike-teile.de/index.php?seite=ei ... lid=561991
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- DoktorZRX
- Ghostrider
To je na Z 750volkswagen píše:Ještě jsem našel tohle: http://bike-teile.de/index.php?seite=ei ... lid=561991

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160