Váš názor
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem tím e-shopem brouzdal mockrát a fakt se mi líbí - žádný zbytečnosti, ale ze zásadních věcí nechybí nic, od všeho výběr, fakt dobrý!
Snad jen, kdyby v této verzi e-shopu bylo možný udělat vyhledávání podle motorky... Někde jsem to už viděl, že po zadání výrobce a modelu to vyplivne všechno, co na dané moto e-shop nabízí.
Absence tohoto vyhledávače ale nijak tento e-shop neuráží!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To vyhledávání podle značky mi však dost chybí.
Když chci třeba řetězovku na Kawu ZRX,najedu na řetězové sady a procházím X stránek,než kápnu na tu správnou.
Pokud se mýlím,tak mě opravte...
Zas na druhou stranu by se zákazníkovi zobrazilo vše na jeho motku,je to leckde a myslím,že si někdo,kdo má kačky koupí i něco ,co zas až tak nechtěl...
Když chci třeba řetězovku na Kawu ZRX,najedu na řetězové sady a procházím X stránek,než kápnu na tu správnou.
Pokud se mýlím,tak mě opravte...
Zas na druhou stranu by se zákazníkovi zobrazilo vše na jeho motku,je to leckde a myslím,že si někdo,kdo má kačky koupí i něco ,co zas až tak nechtěl...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Dobrá připomínka -chvilku to bude trvat , ale už se na tom pracujeLadis píše:Už jsem tím e-shopem brouzdal mockrát a fakt se mi líbí - žádný zbytečnosti, ale ze zásadních věcí nechybí nic, od všeho výběr, fakt dobrý!Snad jen, kdyby v této verzi e-shopu bylo možný udělat vyhledávání podle motorky... Někde jsem to už viděl, že po zadání výrobce a modelu to vyplivne všechno, co na dané moto e-shop nabízí.

- Roman - ZX12
- Easy slider