ZX10R rv08
ZX10R rv08
Velmi pěkně napsaný srovnávací test jednoho člověka z motorkářů:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=44866&fid=5
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=44866&fid=5
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
-
- Babyrider
-
- Babyrider
Co sem se o ni bavil s lidma co na ni jeli, tak nevim o nicem, co by ta motorka delala spatne (na rozdil od predchozich modelu). Jestli ti to tak staci. Nevim kolik toho mas nalitano na okruhu a jak moc jsi schopnej poznat nejaky rozdily, ale taky je to o tom, ze kazdymu vyhovuje neco jinyho...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
A co dělá předchozí model špatně?Elvis. píše:Co sem se o ni bavil s lidma co na ni jeli, tak nevim o nicem, co by ta motorka delala spatne (na rozdil od predchozich modelu). Jestli ti to tak staci. Nevim kolik toho mas nalitano na okruhu a jak moc jsi schopnej poznat nejaky rozdily, ale taky je to o tom, ze kazdymu vyhovuje neco jinyho...
Ha ha.... no predevsim mu odchazi na okruhu pri castem ostrem brzdeni brzdy.... Neni to vec neresitelna, ale je to tak. To uz u modelu 08 neni. Nehlede na to ze motorka je kompaktnejsi a co sem zaslechl i s ohodne predelanym a lepe fungujicim podvozkem... A ted me tu zas zacnete vykladat jak to nikdo nevyuzije a nepozna 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Nezačneme neboj - já se lekl , že je tam něco očom nevím. Brzdy sou známý , ale daj se vyřešit pancéřema a dobrýma sintr. deskama ne?Elvis. píše:Ha ha.... no predevsim mu odchazi na okruhu pri castem ostrem brzdeni brzdy.... Neni to vec neresitelna, ale je to tak. To uz u modelu 08 neni. Nehlede na to ze motorka je kompaktnejsi a co sem zaslechl i s ohodne predelanym a lepe fungujicim podvozkem... A ted me tu zas zacnete vykladat jak to nikdo nevyuzije a nepozna
Ne... Resi se to vymenou brzdicu. Ja tam dal z litrovyho Cebra rv.04-07 a k nim si nechal vyfrezovat 5,2mm podlozky aby to sedlo na kotouc. A bylo po problemu... Jinak novy model co sem slysel je fakt jinde...
Jinak u ty starsi desitky model rv04/05 dost znatelne chybi tlumic rizeni. A pro me na kazdou motorku je nutnost prepacko. Myslim, ze ale zrovna ty bys mel byt v poho spokojeny s origo stupackama
PS:S tim prepackem se jeste domluvime az budu trochu po kupe 
EDIT:Jinak se daj pouzit brzdice z ZZR1400, myslim ze jsou stejny jako u sestky ninji rv07/08 (ale to nemam provereno). A y ze ZZR taky fungujou a hlavne padnou, aniz bys tam daval ty podlozky. Staci pohledat nejaky na e-bay. Jsou tam kolikrat od 100 dolaru...
Jinak u ty starsi desitky model rv04/05 dost znatelne chybi tlumic rizeni. A pro me na kazdou motorku je nutnost prepacko. Myslim, ze ale zrovna ty bys mel byt v poho spokojeny s origo stupackama

EDIT:Jinak se daj pouzit brzdice z ZZR1400, myslim ze jsou stejny jako u sestky ninji rv07/08 (ale to nemam provereno). A y ze ZZR taky fungujou a hlavne padnou, aniz bys tam daval ty podlozky. Staci pohledat nejaky na e-bay. Jsou tam kolikrat od 100 dolaru...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
já jsem s desítkou byl na okruhu jen párkrát, šestka se tam rozbíjí líp a levněji 
Brzdy sice vadnou, ale není to tak hrozné.
Najel jsem s ní jen 2:27 a úplně na pohodu s rezervama, které jsou nezbytné pro to, abys to nerozflákal
Brzdy pro naše domácí žvýkání bych neřešil.
Elvis to moc žere
G.

Brzdy sice vadnou, ale není to tak hrozné.
Najel jsem s ní jen 2:27 a úplně na pohodu s rezervama, které jsou nezbytné pro to, abys to nerozflákal

Brzdy pro naše domácí žvýkání bych neřešil.
Elvis to moc žere

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Hm... mam holt rad, kdyz motorka brzdi a ne ze po par kolech mackam packu az k riditku.... Jak rika blesk:Kdo brzdi nezrychli, ale ja radsi budu bezpecne brzdit
Nikomu svoje nazory nevnucuju, klidne si jezdete uplne bez brzd, me je to sumak. Pridavam jen vlastni zkusenosti a nazor

Nikomu svoje nazory nevnucuju, klidne si jezdete uplne bez brzd, me je to sumak. Pridavam jen vlastni zkusenosti a nazor

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Už se to tu řešilo, brzdy vadnou - nevadnou kus od kusu. A jak mi potvrdil jeden nejmenovaný mechanik od kawasaki, problém je řešitelný výměnou brzdičů (teď nemyslím za brzdiče z jiné motky ale za jiný kus). Já šel kousek dál, vzhledem k tomu že jsem se se stejným problémem celou letošní sezónu potýkal na okruhovce a měnil jsem několikrát kde co (to máte: kapalinu, desky, hadičky, znovu kapalinu, znovu desky, gumičky v brzdičích, brzdiče . . . ) dospěl jsem nakonec k závěru že je to způsobeno nevhodnou tvrdostí - měkostí těsnících gumiček v brzdičích. Teď mi brzda nepovolí ani o fous a to i přesto že neumím jezdit a tím pádem brzdím prakticky furt.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367