Plexi

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
Petan
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Plexi

Příspěvek od Petan » čtv říj 23, 2008 20:16:36

Koupil jsem si 6kovou NINJU je to cca 2 měsííce.a je to pár dní co sem jel na motorce do práce, bylo hezky ,tak jsem naváhal. ráno ji postavil před firmu na parkoviště .a šel makat.Odpoledne přijdu k motorce plexi bylo něčím polété,chtěl jsem to setřít kapesnííkem...........setřel jsem to a plexi bylo nečím rozleptané :( ...... takže teď mám na předním plexi rozleptané šmouhy....je to jen povrchvééé ale je! je přesto zle vidět :((..opravdu ku*vi lidi ...asi závist nebo nevíím :( :/ a toť otázka? co s tím ? ......přemýšlím že bych koupil folii co se dává na autoskla (morá pokovená jako barva motroky - modrá?...nebo zrdcadlovka? nebo černá ?) že by se to snad překrylo - částečně že by to nebylo aspoň z venku viditelné - jen prozatímní řešení ....jiank asi nové plexi :( ...neboj jiné řešení? Díky .
ZX6R NINJA - když jí miluješ není co řešit ....
Modrej slimejš xD

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv říj 23, 2008 22:25:33

Ještě bych to zkusil rozleštit vrtačkou s leštícím kotoučem a pastou na plexi. Mělo by to jít :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Petan
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan » pát říj 24, 2008 07:45:06

koutouč na rozleštění?a pasta? .....tak jo ...a kde se to dá koupit??? jeto nějaký filcový kotouč?....
Modrej slimejš xD

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pát říj 24, 2008 09:57:12

Petan píše:koutouč na rozleštění?a pasta? .....tak jo ...a kde se to dá koupit??? jeto nějaký filcový kotouč?....
Jasně, kotouč koupíš v každým železářství a pastu v každé lepší drogerii, popř. prodejci moto-příslušenství. ;)
Jestli je to fakt jen naleptanej vrchní film a žádný hlubší, tvrdý nerovnosti od toho, že by plexi pod tím sajrajtem povolilo, tak by to mělo jít... ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Petan
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan » pát říj 24, 2008 13:54:45

jj je to jen shora ,je to prostě "rozlíčené" a jsou tam šedé šmouhy, takže skusím koupit kotouč + nějakou tu leštící pastu,skusím to teda vyleštiti a uvidím co z toho zbyde :) ;) dííky Vám
Modrej slimejš xD

Odpovědět