přilby MARUSHIN
přilby MARUSHIN
chci se zeptat máte někdo skušenosti s přilbama značky MARUSHIN?
http://www.marushin.cz/produkty/integralni-prilby/
...... kvalita provedení ? bezpečnost ? atd? ......
kdo má?
kterou byste doporučili? dík.
http://www.marushin.cz/produkty/integralni-prilby/
...... kvalita provedení ? bezpečnost ? atd? ......
kdo má?
kterou byste doporučili? dík.
ZX6R NINJA - když jí miluješ není co řešit ....
Modrej slimejš xD
Modrej slimejš xD
Jsou celkem dobrý za ty prachy. Zrovna tento týden si ke mě pro jednu přijede Oťajs
http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/tnt8 ... va-dragon/ . Je na zvážení , jestli nepřihodit nějaký ten kačák a nevzít třeba totok http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/ksvl ... ba-vandal/

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To není na zvážení, to je poměrně jasná volba....Maverick píše:Jsou celkem dobrý za ty prachy. Zrovna tento týden si ke mě pro jednu přijede Oťajshttp://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/tnt8 ... va-dragon/ . Je na zvážení , jestli nepřihodit nějaký ten kačák a nevzít třeba totok http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/ksvl ... ba-vandal/
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky to tak vidimvolkswagen píše:To není na zvážení, to je poměrně jasná volba....Maverick píše:Jsou celkem dobrý za ty prachy. Zrovna tento týden si ke mě pro jednu přijede Oťajshttp://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/tnt8 ... va-dragon/ . Je na zvážení , jestli nepřihodit nějaký ten kačák a nevzít třeba totok http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/ksvl ... ba-vandal/

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
A jak vidíte tu jasnou volbu? To mi není jasné, můžete mi prosím osvětlit proč by Suomi měla být jasně lepší než Marušin? Pokud teda pominu že má cit: S.E.C. (struktuálně zvětšená vazbová vlákna) . což považuju za matketingové keci ala Horst Fuchs. Nezavání to trochu značkovým blbnutím Honda a Suomi voe, říkal voe jeden týpek voe že to jako je bomba voe?. Ale pokud někde máte test bezpečnosti a vlastností přileb, tak ho sem laskavě hoďte, už jsem dlouho žádný neviděl a z toho posledního tak nějak vyplynulo že hovno záleží na značce.
A k dotazu: každému sedí něco jiného, hlavně si to pořádně vyzkoušej, vyser se na marketingové keci, v ideálním případě zkus najít prodejce který ti umožní se v tom projet. Ta přilba musí hlavně sedět. Jedině kdyby ti někdo kdo s tou přilbou jezdí dokázal něco říct k hlučnosti a třeba trvanlivosti (tam asi směřoval tvůj dotaz).
A k dotazu: každému sedí něco jiného, hlavně si to pořádně vyzkoušej, vyser se na marketingové keci, v ideálním případě zkus najít prodejce který ti umožní se v tom projet. Ta přilba musí hlavně sedět. Jedině kdyby ti někdo kdo s tou přilbou jezdí dokázal něco říct k hlučnosti a třeba trvanlivosti (tam asi směřoval tvůj dotaz).
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
naprosty souhlas s poradnym vyzkousenim a sedenim na hlave a v tom to asi je... Marushin se mi libil (vzhledove) ale zpracovanim a hlavne tim jak sedi na moji skebly... ne, ne , ne... proto jasna volbamarek píše:A jak vidíte tu jasnou volbu? To mi není jasné, můžete mi prosím osvětlit proč by Suomi měla být jasně lepší než Marušin? Pokud teda pominu že má cit: S.E.C. (struktuálně zvětšená vazbová vlákna) . což považuju za matketingové keci ala Horst Fuchs. Nezavání to trochu značkovým blbnutím Honda a Suomi voe, říkal voe jeden týpek voe že to jako je bomba voe?. Ale pokud někde máte test bezpečnosti a vlastností přileb, tak ho sem laskavě hoďte, už jsem dlouho žádný neviděl a z toho posledního tak nějak vyplynulo že hovno záleží na značce.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jasnou volbu vidím jednak ve značce, kde jednoznačně vítězí Suomy versus Marushin. Tohle je věc, kterou jsme tu propírali 100x - zkus si ty helmy na škécu a uvidíš o čem mluvím. Ideálně obě hned za sebou v jednom krámě. Poslední kapka, která mě od těch "rozpočtových" helem odradila, byl zážitek, kdy jsem si dodrbal helmu v Mostě a jel do Bikersu něco koupit. I helma od Nitra, za kterou se nestydí říct si asi 8 litrů prostě nedosahuje zpracování prastaré Araiky, která mimochodem stála stejný prachy. Akorát že právě ta Araika neměla na sobě tři krhele nápisů a zkratek.marek píše:A jak vidíte tu jasnou volbu? To mi není jasné, můžete mi prosím osvětlit proč by Suomi měla být jasně lepší než Marušin? Pokud teda pominu že má cit: S.E.C. (struktuálně zvětšená vazbová vlákna) . což považuju za matketingové keci ala Horst Fuchs. Nezavání to trochu značkovým blbnutím Honda a Suomi voe, říkal voe jeden týpek voe že to jako je bomba voe?. Ale pokud někde máte test bezpečnosti a vlastností přileb, tak ho sem laskavě hoďte, už jsem dlouho žádný neviděl a z toho posledního tak nějak vyplynulo že hovno záleží na značce.
Jasně - jde o to, co ti sedí - nemusí sedět suomy, může líp sedět marushin - pak bych hledal dál mezi renomovanými značkami. Nikdo není tak bohatý, aby mohl kupovat levné věci, žeano. Nevím, proč by zrovna helmy měly být vyjímkou....
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
panáčku, není přece potřeba vidět všechno skepticky. Nejsu příznivce značek, ale pokud SUOMY je defakto odnož ARAI, tak si myslím, že je to s MARUŠKOU nesrovnatelné.KankX píše:naprosty souhlas s poradnym vyzkousenim a sedenim na hlave a v tom to asi je... Marushin se mi libil (vzhledove) ale zpracovanim a hlavne tim jak sedi na moji skebly... ne, ne , ne... proto jasna volbamarek píše:A jak vidíte tu jasnou volbu? To mi není jasné, můžete mi prosím osvětlit proč by Suomi měla být jasně lepší než Marušin? Pokud teda pominu že má cit: S.E.C. (struktuálně zvětšená vazbová vlákna) . což považuju za matketingové keci ala Horst Fuchs. Nezavání to trochu značkovým blbnutím Honda a Suomi voe, říkal voe jeden týpek voe že to jako je bomba voe?. Ale pokud někde máte test bezpečnosti a vlastností přileb, tak ho sem laskavě hoďte, už jsem dlouho žádný neviděl a z toho posledního tak nějak vyplynulo že hovno záleží na značce.
A k dotazu: každému sedí něco jiného, hlavně si to pořádně vyzkoušej, vyser se na marketingové keci, v ideálním případě zkus najít prodejce který ti umožní se v tom projet. Ta přilba musí hlavně sedět. Jedině kdyby ti někdo kdo s tou přilbou jezdí dokázal něco říct k hlučnosti a třeba trvanlivosti (tam asi směřoval tvůj dotaz)....priste to samo sebou hned vysvetlim aby nebyla mylka... Hlucnost je kapitola sama o sobe, je to temer nevyzkousitelna velicina, takze ato poznas az doma... pokud mas s cim srovnavat
Suomka za 8klacků v replice, to je bezkonkurenční. Kvalitu bych očekával podobnou jako u ARAI.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317