a ještě se chci zeptat nemá někdo nějaký manual k ZX6R 98 ? .... anglicky?....česky by to samo bylo lepšíí

manuál ZX6R 98/99Petan píše:Zdravím,mám problém,nebo ne problém takový dotaz, když zapnu klíček , rozsvítí se kontrolky a něco cvakne....co to je? mám NINJU 98.díky. nevím jestli to má dělat nebo nemá dělat tak se radši ptááám......
a ještě se chci zeptat nemá někdo nějaký manual k ZX6R 98 ? .... anglicky?....česky by to samo bylo lepšíí...
to cvakání při startování ( odpadá kotva silového relé, co spíná startovací okruh - nedává baterka dost / nebo špatné spojení v cestě,nebo zkrat, zkrátka = prohledat zda je vše OK, a zkusit baterku odporem "Zátěžákem Zkušebním"huuligan píše:zdravim....mam podobnej problem...do vcera jezdila v pohode,potom ve vysokych otackach prestane reagovat,svetla pohasnou!neudelam s tim nic...az po asi 15 minutach zacne znovu reagovat klicek v zapal.cvakne pod nadrzi ale kdyz podrzim starter,jen rychle cvaka!kdyz baterku dam na nabijecku a otocim klicek cvaka zase pod nadrzi....a zbytek porad to same...!kdo poradi?mimo (zkusit novou baterku,pritahnout komtakty atd...)??dekuji
Jo, to je v prdeli baterka...Petan píše:no jo..ale mě to právě nedělá za jízdy nic jen když zapnu klíč .....jednou cvakne a nic se neděje,normalně nastartuju a jedu........... je pravda že moje baterie je už hotová co chvíla jí nabíjím...pač kupovat novou na zimu asi nemá moc smysl...... že by to bylo vyloženě špatnou baterkou?....jako to cvakání?.... nevím no