Plotna pro kufr
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Plotna pro kufr
Dneska mi kamarád dovezl z Itálie kufr Givi 46L s opěrkou za úžasných 40Eček. Jen nemá plotnu. Našel jsem na netu že prodavaj univerzal a na motorkářích plotnu Givi. Ale já tomu plastu moc nevěřím. Máte někdo rozměry nebo výkres,aby mi to mohl strejda udělat z kovu? Díky
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud možno, pro ten můj kufr má být tota:KankX píše:mam kdyztak jednu volnou doma...nejak mi zbyla
(jo a on ten kufr taky neni zadnej zabijak, ten plast ze ktereho je vyrobeny, je rad ze ho udrzi v zavrene poloze
)

Jestli to je ona, tak by to bylo super
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
je plastova, ale vypada ze je celkem tuha a je to origo od vyrobce kufru, tak by snad mela fungovat ok. Na skutru mam taky takovou, vozim na ni 46l kufr, narvanej tezkymi vecmi (notebook, knizky, baterky) a nemam s ni zadny problem
Cenu nevim treba za 300,- ??? Ta odlita hlinikova co mam na rexovi me stala 1500,- a neni problem ji koupit, maji ji vsude...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
a mas tu plotnu k cemu pridelat? ja tuhle plastovou dostal ke kufru a prodejce mi rekl ze to je pro skutry a endura- ty uz maj nejakej nosic na kterej se to prisroubuje, ale to ty predpokladam na ZZR nemas. leda ze by sis vyrobil jen nejakou kovovou bez drzaku a k ni bys tohle prisrouboval
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
No budu si dělat držák na ZZR podle Marka. Udělá mit o strejda,tak jak budu chtít. Takže buď železnou mřížku a na ní plotnu a nebo rovnou železnou plotnu svaří sám.Tilda píše:a mas tu plotnu k cemu pridelat? ja tuhle plastovou dostal ke kufru a prodejce mi rekl ze to je pro skutry a endura- ty uz maj nejakej nosic na kterej se to prisroubuje, ale to ty predpokladam na ZZR nemas. leda ze by sis vyrobil jen nejakou kovovou bez drzaku a k ni bys tohle prisrouboval
No právě se mi neche dávat 1500 za plotnu když mě kufr vyšel na litrKankX píše:je plastova, ale vypada ze je celkem tuha a je to origo od vyrobce kufru, tak by snad mela fungovat ok. Na skutru mam taky takovou, vozim na ni 46l kufr, narvanej tezkymi vecmi (notebook, knizky, baterky) a nemam s ni zadny problemCenu nevim treba za 300,- ??? Ta odlita hlinikova co mam na rexovi me stala 1500,- a neni problem ji koupit, maji ji vsude...

Za 300 is poštovným by to šlo

KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak Kankxi? Nemáš foto přímo toho čudliku, kterej zalízá do kufru? A jak s tou cenou a poslámín? DíkyKankX píše:je plastova, ale vypada ze je celkem tuha a je to origo od vyrobce kufru, tak by snad mela fungovat ok. Na skutru mam taky takovou, vozim na ni 46l kufr, narvanej tezkymi vecmi (notebook, knizky, baterky) a nemam s ni zadny problemCenu nevim treba za 300,- ??? Ta odlita hlinikova co mam na rexovi me stala 1500,- a neni problem ji koupit, maji ji vsude...
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<