Buchlov 12.9.08 cca o 17.45....
Buchlov 12.9.08 cca o 17.45....
Tak som sa vracal zo sluzobky domov(dialnica u brna, 194km, bola zase upchata, som tam stravil 1.5hod) a o cca 17.45 som sa dostal k buchlovu. Ty co to poznate isto viete ze je to velmi pekny usek cesty nielen pre moto. Ako som tam prichadzal zastavil som sa dole na tej pumpe od Brna aby som si kupil nejaku vodu na pitie. Na parkovisku stali 4 motorky a dalsie sa tam otacali. tak som si myslel ze su to ludia co idu na zraz. Ale boli tam len supersporty a to roznych znaciek, Honda, Yamaha, Suzuzki ale aj Kawasaki. Celkovo som tam napocital cca 10-15motoriek. Chalani si proste z buchlova spravili svoj zavodny okruh a jazdili tam ako blazni. Neviem ako vy by ste reagovali v takej situacii ale ja som mal normalne chut zavolat policiu pretoze ty chalani nielenze ohrozovali seba ale aj inych ucastnikov premavky. Dokonca aj ja som sa skoro z jednym zrazil...stihol som sa mu uhnut uplne na poslednu chvilu ked obiehal auto v neprehladnej zakrute cez plnu a zrazu bol rovno oproti mne. Uplne co ma dostalo bolo ked som videl ako sa manik na moto nahanal s nejakym typkon na BMW ZX4 ktory evidentne to ze ho obehol motorkar pochopil ako osobnu vyzvu. Som ich stretal na tej rovinke od Hradista a odhadoval som im obom rychlost tak na 200+
A potom sa cudujeme ze o nas (motorkaroch) maju ludia zlu mienku, a ze nas tolko zomiera kazdorocne na cestach.
Len dufam ze sa tam nikomu nic nestalo.
A potom sa cudujeme ze o nas (motorkaroch) maju ludia zlu mienku, a ze nas tolko zomiera kazdorocne na cestach.
Len dufam ze sa tam nikomu nic nestalo.
Ninja ZX6R 2007/8
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi na stylu jizdy - Marty by Ti rekl, ze se tam da "v poho" jet vic nez 200+, ale samozrejme kdyz je malej provoz, sam jsem se tam tento vikend poprve svezl a musim uznat, ze se to da jet velmi svizne (moc peknej asfalt), ale taky nemam rad "ohrozovani" ostatnich... to si rika o havarku...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
da se..neni problem...ale zramoval jsem tam zatim jen sebe...a uz to tak zustane...nikdy jsem neohrozil ani sebemin kohokoli z kolem jedoucich a to ani malinko...
ale poslal jsem sam sebe do pekel zatracenych do hluboke vecnosti a to naporad.
a to vlastni hlouposti a vinou plnou..
je to pryc...asi naporad..

ale poslal jsem sam sebe do pekel zatracenych do hluboke vecnosti a to naporad.

je to pryc...asi naporad..

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jo akorát v tuto dobu jsem tady projížděl na Mlýnky. Sůverénně jsem si pustil GPS měřič trati, ale žádné honění času se nekonalo. Hned za zadek se mě pověsilo auto, které asi čekalo na nějakou chybu aby se dobře pobavil. V protisměru lítali nějací blázni na supersportech (jeden dokonce v kraťasích) a to klidně v zatáčce dva vedle sebe. Uháněl jsem odsud rychle pryč a nakonec byl rád, že mám ten úsek zasebou.
ZX-12R naked
myslím že, najdou se tam kreténi jako všude, ale zase tak zlý to tam není.. jo a koukal jsem u Trampa že tam mají hezké reklamyMaverick píše:No nechcu nikoho obhajovat - vím , že tam pár týpků jezdí jak koko.i , ale jezdím tam docela často a nikdy sem neměl problém s tím , že by mě někdo nějak ohrožoval - prostě je to vyhlášený úsek no

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209