Tohle fakt nepobiram
- pisi
- Easy rider
Tohle fakt nepobiram
King Rex 12
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
to ZRX: velmi spravne
to pisi: taky mi v garazi stoji Jawka a jaka
640-1 s polokapotazi, odd. mazani, modra metla., predloni jsem ji "ladil": ladeny koncovky dvokomoraků, lesteny saci kanalky, jiny pera v predni vidli, bezkontakt zapalovani atd. ...

to pisi: taky mi v garazi stoji Jawka a jaka

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ten je skvelej, takhle jsem se uz dlouho nepobavil
P.S.: ...ze se tim chlapci vubec vzrusujete, vzdyt delate jen to co on chce a on se u PC bezvadne bavi, a mozna uz mu bylo i 10 let a vcera mu sundali pridavny kolecka z jizdniho kola...

P.S.: ...ze se tim chlapci vubec vzrusujete, vzdyt delate jen to co on chce a on se u PC bezvadne bavi, a mozna uz mu bylo i 10 let a vcera mu sundali pridavny kolecka z jizdniho kola...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- blackbiker
- Easy rider
- pisi
- Easy rider
v profilu ma 33 let, rozumove to bude 10, to si odhadl spravne. bych se stydel, tahat z rodicu prachy v tomhle vekuKankX píše:ten je skvelej, takhle jsem se uz dlouho nepobavil![]()
King Rex 12
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To u mně není motorkář! Ani člověk. Sem zastavil u káždého člověka, co něco mněl s vozidlem. Ať už s mašinou nebo autem. Když sem jel na ninji a pomohl sem paní co mněla defekt na feldě, tak mně pak potěšilo, že při odjezdu poděkovala a řekla: No asi to budou hovadiny, že ste všecí hovada a děláte na silnicách jen bordel. Možná to bylo jen malé + pro motorkáře, ale bylo. Ten kretén není motorkář, ať má 30 nebo 10 let! Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No ty krávo...tak to jsem nežral!
Že já na ty motorkáře furt lezu, jediný co, tak se tam pravidelně akorát vytočím nad tou hromadou kktů, to je forum k pohledání, z něho si o motorkářích nemůže nikdo myslet nic normálního... Ač jsem nekonfliktní typ, tak tomuhle bych flákl, že by přiletěl pokousanej od ledního medvěda a s banánem v ruce...bože, to je kkt!
A nejvíc mě sere, že mě tak vytočil!
...já si jdu raději zapálit, abych tady ani tam nebyl zbytečně impertinentní...

Že já na ty motorkáře furt lezu, jediný co, tak se tam pravidelně akorát vytočím nad tou hromadou kktů, to je forum k pohledání, z něho si o motorkářích nemůže nikdo myslet nic normálního... Ač jsem nekonfliktní typ, tak tomuhle bych flákl, že by přiletěl pokousanej od ledního medvěda a s banánem v ruce...bože, to je kkt!

...já si jdu raději zapálit, abych tady ani tam nebyl zbytečně impertinentní...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Njn ale nenapis mu kdyz me tohle fakt nastvalo asi tak jako Ladise...KankX píše:ten je skvelej, takhle jsem se uz dlouho nepobavil![]()
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider