Pište vše co se týká šestikil, fotky, vychytávky, nějaky opravy a tak!!!
Pouze šestistovkaři!!!
Pouze šestistovkaři!!!
Jak vidím tady ty skupinky rexařů, zetkařů a 12tkářů tak mě napadlo sem hodit novy téma!
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
GPZ 600 R
Tak já jako nejstarší šestistovkař s nejstarší 6-kilem začnu.
Tak se mi stalo že v pátek přestala jet za jízdy "umřela" asi na nedostatek benzínu. V neděli jsem ji v pohodě nastartoval a nechal vrčet asi 2 minuty. V pondělí jsem si zajel dotankovat asi 3 km jízdy a tvářila se jakoby se nic v pátek nestalo.
No asi i Kawasaki mají někdy svoje dny.
Asi v přívodu benzínu.Hadička a nebo benzínový filtr.Probíral jsem to s Doktorem.A nebo zkrátka ty nekvalitní benzíny o tom to je.
Jdu se projet na Mlýnky zavezu tam ty dnešní dary do tomboly.Večer vám napíšu jak to jelo...
Asi v přívodu benzínu.Hadička a nebo benzínový filtr.Probíral jsem to s Doktorem.A nebo zkrátka ty nekvalitní benzíny o tom to je.
Jdu se projet na Mlýnky zavezu tam ty dnešní dary do tomboly.Večer vám napíšu jak to jelo...
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
...jo tak zabavu by jste chteli???
Zrovna jsem tak premyslel, kam ja tady vubec budu psat....hracickove se sestkama si udelaji vlakno, velky kluci s "velkyma ninjama" si udelaji vlakno, o Rexarich nemluve
....a co zlata stredni cesta kujva
Asi se sprahnem s desitkarema
Zrovna jsem tak premyslel, kam ja tady vubec budu psat....hracickove se sestkama si udelaji vlakno, velky kluci s "velkyma ninjama" si udelaji vlakno, o Rexarich nemluve
Asi se sprahnem s desitkarema
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
par kw ????MiMoZa píše:Jenže ninja je i dvanáctka a ta už svoje vlákno má..no a pak těch pár kw mezi devítkou a dvanáctkou...kubiko píše:No ty devítky jsou vizuálně skoro stejny takže bychom to mohli rozšířit na NINJISTY co vy na to?
těch pár kw
![]()
![]()
Chce to prostě vlastní vlákno,kdo se toho ujme?
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Klid márty,já tím jen narážel na to,co psal KubikoMARTY píše:par kw ????MiMoZa píše:Jenže ninja je i dvanáctka a ta už svoje vlákno má..no a pak těch pár kw mezi devítkou a dvanáctkou...kubiko píše:No ty devítky jsou vizuálně skoro stejny takže bychom to mohli rozšířit na NINJISTY co vy na to?
těch pár kw
![]()
![]()
Chce to prostě vlastní vlákno,kdo se toho ujme?
![]()
![]()
![]()