strhnutý závit na hlavě válců

Odpovědět
honzak

strhnutý závit na hlavě válců

Příspěvek od honzak » čtv srp 14, 2008 02:29:12

Ahoj lidičky. Mám problémek a prosím Vás o radu. Mám sice Hondu CBR600F3, ale vy by jste mohli poradit nejlépe :wink: Včera mi na vyjížďce vyskočila svíčka z hlavy... Po divokém rozebírání jsme dospěli k výsledku, ža v hlavě je závit KO a proto vás prosím jestli neznáte způsob jak to opravit. Nová hlava stojí na partsdepot 41 tisíc a to je moc veliký ranec... :cry: Četl jsem tu, že se to dá převložkovat (kvalitně) - nevíte o někom kdo to děla v praze a okolí? A jestli to na vysoko točky vůbec jde? PS - jestli znáte někoho kdo má Hondu a jezdí k HONDA MCH Strašnice, tak na ně pozor! :evil: Děkuji mockrát a přeji hodně štastných kilometrů.

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » čtv srp 14, 2008 09:46:47

Noo za prve si musim rypnout - to "Honda" lidi nemaj zadnej tak super "pokec" web jako my? Uvedomte si kolik prodavate motorek a kolik jich proda kawa...
No ale uz dost - protoze doufam, ze se k nam nebudou stehovat lidi z ostatnich znacek - nic proti nim/vam nemam, ale tenhle web by ztratil svoji "váhu"

Reknu Ti to tak - jde to opravit, musis sehnat jenom dobryho soustruznika, me se to totiz taky stalo, sice na motorce ktera se neda s tvoji srovnat, ale sehnal jsem asi pres 3lidi chlapka kterej do hlavy udelal vetsi zavit, udelal vlozku s vnejsim protibeznym zavitem nez na svicce (jinak bys pri vysroubovani svicky vyndal i tu vlozku) a poradne to utahnul do hlavy - muzu rict - fungovalo to perfektne a bez problemu - a hlavne me to stalo flasku rumu. Bohuzel ten kontakt Ti dat nemuzu, protoze je to cca. 12let zpatky a toho cloveka kterej mi to zarizoval jsem asi 5let nevidel, ale opravit to jde.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

honzak

Příspěvek od honzak » čtv srp 14, 2008 10:43:16

Diky Jirko :wink:

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv srp 14, 2008 11:38:10

Jde to jak bylo popsáno, a pak ještě jedna možnost-ale záleži to na tom, jak moc je původní závit, a hlavně sedlo v palici zničený. Existujou takový drátový vložky do závitů (vypadá to jako péro), to se tam přípravkem nacpe a pak to funguje normálka dál. Zkus kouknout sem :
http://www.helicoil.cz/
http://www.helicoil.cz/?co=index_sady
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

honzak

Příspěvek od honzak » čtv srp 14, 2008 14:25:15

dikes Mysaku :wink:

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pon srp 18, 2008 11:51:42

až to opravíš, písni jak jsi byl úspěšnej :wink:
*CKC 102*

honzak

Příspěvek od honzak » úte srp 26, 2008 11:47:29

Cau Mysaku,ta uz to mam opravene :P .Sice malinko jinou cestou,ale Tvuj typ pro me bylo hodne dobre voditko :wink: .Kapl jsem na jednu good firmu,kde jsou velice sikovni soustruznici,kde mi to vyborne vyvlozkovali.Udelali to fakt skvele :D .Cena byla 1700,-Kc.Lepsi nez 41000,- za novou hlavu :lol: .Tak jeste jednou diky,mej se fajn a hodne stastnych km :wink: .Honza

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř srp 27, 2008 02:03:31

honzak píše:Cau Mysaku,ta uz to mam opravene :P .Sice malinko jinou cestou,ale Tvuj typ pro me bylo hodne dobre voditko :wink: .Kapl jsem na jednu good firmu,kde jsou velice sikovni soustruznici,kde mi to vyborne vyvlozkovali.Udelali to fakt skvele :D .Cena byla 1700,-Kc.Lepsi nez 41000,- za novou hlavu :lol: .Tak jeste jednou diky,mej se fajn a hodne stastnych km :wink: .Honza
Paráááda žes byl úspěšnej s opravou :D
*CKC 102*

Odpovědět