Nazdáár, tak už jsem zpátky z Francie. Nafotil jsem plnou paměťovku, tak jak jsem slíbil, tak to nějak sesumíruju dohromady i s nějakým povídáním, hned jak budu mít chvilku čas. Zatím jen ve zkratce - jeli jsme nakonec 2 motorky (kromě mě ještě manželé z Prahy na CBR 600), původně nás mělo jet 5, ale zbytek klasicky odříkával z různejch důvodů

Za ten týden jsme ujeli 4085 km, projeli 5 států (Německo, Rakousko, Itálie, Francie, Monako). Celkem nás to stálo (počítám za sebe a přítulku) něco kolem 15000, z toho benzín asi 8500. Průměrná spotřeba vyšla na 6 l. V Itálii a Francii jsme si užili fantastický serpentiny, byl to třeba 50 km úsek a jedna zatáčka za druhou s minimálním provozem a super asfaltem, prostě nádhera. Na druhou stranu jsme si taky dost užili posouvání v zácpách, hlavně na pobřežních silnicích. Jet tam autem, tak tam stojíme ještě teď, na motorkách se přece jenom dalo jet po středový čáře, ale taky ne vždycky. Počasí super, jen v Alpách lilo jak z konve. Moře bylo ale ještě docela studený. Motorka jela celou dobu skvěle a to dostávala místy fakt záhul. Bohužel na zpáteční cestě už u nás (asi 20 kiláků před domem) se rozhodlo těsnění pod napínákem rozvoďáku, že už se mu nelíbí být v celku a kousek z něj upadl, takže začal lehce prolínat olej

Jinak ale motorka jela bez chybičky. Podívali jsme se všude tam, kde jsme to měli naplánovaný, tj. Lago di Garda, Grand Canyon du Verdon, Saint-Tropez, Monako... Celkově akci hodnotím jako velice vydařenou, škoda že se nepřidal nikdo z klubu