Dlouhodoby test ZX9

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
Odpovědět
blafo

Dlouhodoby test ZX9

Příspěvek od blafo » ned črc 13, 2008 12:45:34

Hledam nejaky dlouhodoby test ZX9 (nejlepe model 98-99). Jedna se mi hlavne o stav motoru napr. po 50 000km, nejlepe po 100 000km. :twisted:

Nasel jsem testy napr. zdehttp://www.fazer.kvalitne.cz/menu/testy ... /index.htm , ale ZX9 nemuzu nikde najit. :?

Moje ZX9 ma uz 71 000km, celkove spickovy stav, ale ty kilometry mi zacinaji nahlodavat dusicku, aby najednou nevysla rana z motoru a hotovo vymleto. :lol: :x

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » ned črc 13, 2008 13:35:58

kilometry neres... je to jen o tom jak se k tomu kdo choval a jak se k tomu budes chovat ty...pokud mas obavy, tak pres zimu koukni do motoru a nech vse sestelovat, zkontrolovat a proverit a uvidis... ale pokud slape jak hodinky, tak neni duvod... tyhle motky sou motorove drzaci
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

blafo

Příspěvek od blafo » ned črc 13, 2008 13:48:27

Elvis. píše:kilometry neres... je to jen o tom jak se k tomu kdo choval a jak se k tomu budes chovat ty...pokud mas obavy, tak pres zimu koukni do motoru a nech vse sestelovat, zkontrolovat a proverit a uvidis... ale pokud slape jak hodinky, tak neni duvod... tyhle motky sou motorove drzaci
Ja vim, ze kdyz je u motoru spravna udrzba, tak vydrzi neskutecne mnoho kilometru. Jak jsem zde vyse dal ten link na testy, tak mam hlavne obavy z typu zavad, ktery se projevili u R6, a to napr. popraskani povrchu valcu... Samozrejme moje moto dostava naprosto pravidelny a odborny servis, jsem celkove 3 majitel za 9let stari motocyklu, a to myslim neni spatny. Predchozi majitele myslim taky davali pravidelny servis... Jezdim ostrejc, motor hodne tocim a proto mam obavy... :!:

Odpovědět