mazani motoru
mazani motoru
dnes se mi poprve stalo, ze mi tato kontrolka zhasla asi az po deseti vterinach. Od te doby pri kazdem nastartovani zhasina o trochu dele, nez predtim. Jsem z toho mirne rozladen, pac mam jet v sobotu pryc..Myslite, ze nehrozi, ze nekde zustanu stat? 

Ninja 250R (zelená)
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm
jestli jí dáváš "až za roh", tak prrrr! Neblbni, nech jí prohlídnout a "plné knedle" si ještě odpusť...KOLIK máš aktuálně najeto???
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jestli:
po výměně filtru oleje (nevím co Ti dělali) na Rexovi leju o cca 3dl oleje víc, než je předepsané...Každé čidlo oleje je tlakový spínač, tedy svítí-li je nízký tlak oleje...u nové motky - s podivem, kolik točí, když svítí? Největší průkak je, když se rozsvítí za provozu... s podivem je, že zhasne po nastartování a po tak dlouhé době...Dolij cca 2- 3dl oleje a zkoukni odezvu... nevím jaký tam máš filtr, jestli papírák, nbo patronu. (když papírák, tak to mohli v servisu složit blbě...)
Nejsem extramachr, tak mě ostatní nebijte! 250 fakt neznám, snažím se indikovat možnosti...
Nejsem extramachr, tak mě ostatní nebijte! 250 fakt neznám, snažím se indikovat možnosti...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ale myslim si, ze spravne, ikdyz Maxim pise, ze podle olejoznaku ho tam ma dost takze popravde dal bych bacha na to dolivani oleje, urcite bych nenalil vic nez je max. horni povolena ryska...
Jeste taky muze byt v prd... to cidlo...
Jeste taky muze byt v prd... to cidlo...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...