mam pro vas navrh - cetl jsem tu na foru, ze jste nebyly jeste v Jiznich Cechach a nekteri z vas by uvitali poznat i tuto krajinu. Mam moznost zajistit ubytovani a stravovani ve vesnicce Rakovice u Cimelic nize je odkaz na mapu. Muj strejda je tam spravce tabora a ma tam spoustu chatek a 3 zdeny baraky. Vesli by jsme se klidne do baraku takze muzete mit pohodli a nebo kdo by chtel chatku - neni problem. Celkova kapacita je neco pres 200lidi takze asi tak. Ubytko je za 130Kc a strava je za 230Kc na den takze za vik by to bylo cca. 750Kc. Vari moje teta takze se muzem domluvit a uvari co by jste chteli a nebo muzem udelat ohen - to je celkem jedno, v cene je snidane, obed, vecere, druha vecere je na domluve a neni problem (cena do 50ti Kc a nemusi ji chtit vsichni). V arealu jsou k zapujceni kola, lodicky - primo v arealu je rybnik, stolni tenis, velke hriste na fotbal atd. - vse v cene. Pozicne se to nachazi kousek od mesta Pisek - ten by jste mohli znat...

Jo zapomel jsem jeste - chatky jsou po 4 a pokoje na barakach jsou po 2, 3 a 4 clovekach

Dejte mi prosim vedet jestli se tim mam "zaobirat" a zorganizovat to a nebo se na to mam vy......

kde se to nachazi:
http://www.mapy.cz/#x=132198400@y=13376 ... _145524609
Takhle to tam zhruba vypada:

Nejakou peknou vyhlidkovou trasu na vyjizdku bych pripravil