Ninja výjezdy
Ninja výjezdy
Zdar lidi, shánim někoho na společný pohodový vyjížďky v okolí Prahy. Mám Ninju ZX-6R rv98. Nechcete dát někdo v Praze dohromady grupu lidí co jezděj na Ninjach?
4 Pajooo
Tak jo. Napiš mi na mail immik@volny.cz ať se nějak domluvíme na termínu. PS:Znáš ňáký dobrý trasy, krom dráždění turistů na starym městě? 

re:výjezdy
super, ale ještě si pořád nedal kontakt... takhle moc nezajezdime 
PS:Nejedete někdo o víkendu na Brněnskej okruh? Sou tam závody motorek, tak se tam chci cestou do Valašskýho meziříčí stavit

PS:Nejedete někdo o víkendu na Brněnskej okruh? Sou tam závody motorek, tak se tam chci cestou do Valašskýho meziříčí stavit
- testerskoda
- Easy rider
motorku jeste nemam, presmerovavam se z tuningare na motorkare, ja vedel, ze mi tech 24 let neco chybi kua ja vul
koupim si ji pristi rok a ozvu se pak sakra... co se tyce LADAKU, kluci mi rikaji, ze si mam koupit moto bez ladaku a koupit si pak svuj, ale vyjdeto na stejno ne? 

jezdím od 2006
nic lepšího prostě není..

testerskoda píše:motorku jeste nemam, presmerovavam se z tuningare na motorkare, ja vedel, ze mi tech 24 let neco chybi kua ja vulkoupim si ji pristi rok a ozvu se pak sakra... co se tyce LADAKU, kluci mi rikaji, ze si mam koupit moto bez ladaku a koupit si pak svuj, ale vyjdeto na stejno ne?
jej z tuningáře?

ZX 9R - The Mazlík