zx6r tuning

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
Robass

zx6r tuning

Příspěvek od Robass » ned kvě 25, 2008 12:13:01

tak jsem si opět po dlouhé době pořídil mašinu,tak jako vždy rozebrat do posledního šroubku a tvrdě zamakat,bude se leštit,lakovat rám,celolak apod. doplňky budu postupňě dodávát a psát co jsou zač[/img]

Robass

Re: zx6r tuning

Příspěvek od Robass » ned kvě 25, 2008 12:16:26

Robass píše:tak jsem si opět po dlouhé době pořídil mašinu,tak jako vždy rozebrat do posledního šroubku a tvrdě zamakat,bude se leštit,lakovat rám,celolak apod. doplňky budu postupňě dodávát a psát co jsou zač[/img]
Obrázek

Robass

Příspěvek od Robass » ned kvě 25, 2008 12:17:47

po rozebrání
Obrázek

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » ned kvě 25, 2008 13:15:26

jo mas to hezke..taky premyslim o té samolepce pres to svetlo ale jeste presne nevim jak:-)
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

Robass

Příspěvek od Robass » ned kvě 25, 2008 13:18:23

sweetyboy píše:jo mas to hezke..taky premyslim o té samolepce pres to svetlo ale jeste presne nevim jak:-)
bude ještě dokonalejší,leštěný vyfuk,rám černý komaxit,nový lak černá perleť doplňky od Rizomy,chromování stupaček apod. prostě celou jí od základu udělám

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » ned kvě 25, 2008 14:18:28

taky premyslim ze zmenim i barvu cele motorky na cernou ale to bude zalezet jaky bude cas...hlavne chci odstranit tu cernou z tech rafku a ty bych chtel zcela vylestit:-)
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

Robass

Příspěvek od Robass » ned kvě 25, 2008 17:14:06

[quote="sweetyboy"]taky premyslim ze zmenim i barvu cele motorky na cernou ale to bude zalezet jaky bude cas...hlavne chci odstranit tu cernou z tech rafku a ty bych chtel zcela vylestit:-)[/quote

kola jsem původně taky chtěl vyleštit,ale nakonec je dám bud do černé nebo stříbrné barvy,udržovat to by byla makačka a hlavně se k nim dostat je prekér. tady je ukázka maníka co mi to bude lakovat ten rám a kola má tam super ukázky,a barničky jak vyšité

http://www.praskova-lakovna.cz/kontakt.html

Odpovědět