V Nemecku jsou jiz zakazana a Cesi se zas ukazali jako nejvetsi setrilkove..

Z. píše:Každý den jezdím do práce 14 km jedním a 14 km druhým směrem po silnici I/48 mezi Novým Jičínem a Příborem. Před třemi lety (po serii smrťáků) silnici vybavili lanovými svodidly.
1/ Ke smrtelným haváriíl dochází stejně.
2/ Minimálně jenou týdně je na těchto 14 kilometrech bouračka. Podle mě i proto, že si lidé v užším levém rychlém pruhu při předjíždění "štrejchnou" o lana a jejich sloupky. (po svodidlu by sklouzli, na lanech se "kousnou" a je vyšito.)
3/ V autech se trochu vyznám, poznám, že ty "šrámy" od lan a sloupků jsou daleko hlubší a více poničí auto.
4/ Po třech letech je pod lany docela slušný bordel - kamínky, plastové lahve, semtam nějaká chcíplá potvora. Nikdo to neuklízí a opravdu není nic příjemnějšího, něž chytit spršku šutříků do čelního skla. Taky se v tomto bordelu drží voda, cesta po dešti uschne, a na několika místech z toho "pramení" potůčky. Letos v zimě se v jednom místě na takovém zmrzlém jazykyu ledu stala docela ošklivá bouračka.
5/ Nevím jak jinde, ale tady na tomto úseku mají cestáři ve zvyku nechat po bouračce pozohýbané sloupky trčet do jizdního pruhu třeba i dva dny. Možná chtějí říct řidičům: "Hele, jeď opatrně, nebo se nabouráš". Mě to spíš připadá jako hazard s bezpečností provozu.
Na maximovu otázku odpovím. O lanových svodidlech si myslím, že jsou nebezpečná a měla by být zakázána. Stejně jako freony, DDT a všechny ostatní sajrajtíky a fujtajbly co ničí lidi.
Tak fakt lepsi videa tam dat nemohli..no joooo TV Noooova.Fuj..Ladis píše:Sice jsem tu reportáž na Nově neviděl, ale co jsem si přečetl, tak z toho mě zůstává stát...rozum teda!
Šetřit na bezpečnosti provozu na silnicích...to si snad fakt někdo dělá prdel! Všichni kolem od toho ustupují a my jdem do toho, to musíme mít pořád něco extra?! To jsou zprávy, to by se jeden pos...![]()
http://tn.nova.cz/red/drsny-svet/lanova ... hlavy.html
Nějak v těch videi nemůžu najít ty svodidla. Působí na mě ty videa jako že jezdíme jak hovada a nějaký svodidla jsou až to poslední. Komentáře radši číst nebudumaxim87 píše:Tak fakt lepsi videa tam dat nemohli..no joooo TV Noooova.Fuj..Ladis píše:Sice jsem tu reportáž na Nově neviděl, ale co jsem si přečetl, tak z toho mě zůstává stát...rozum teda!
Šetřit na bezpečnosti provozu na silnicích...to si snad fakt někdo dělá prdel! Všichni kolem od toho ustupují a my jdem do toho, to musíme mít pořád něco extra?! To jsou zprávy, to by se jeden pos...![]()
jak pises...curaci..to nedava smysl a ten monolog ve zpravach na NOVE od typka co stoji za temi lany....no zmlatit ho ala hells angelsDoktorZRX píše:Nějak v těch videi nemůžu najít ty svodidla. Působí na mě ty videa jako že jezdíme jak hovada a nějaký svodidla jsou až to poslední. Komentáře radši číst nebudumaxim87 píše:Tak fakt lepsi videa tam dat nemohli..no joooo TV Noooova.Fuj..Ladis píše:Sice jsem tu reportáž na Nově neviděl, ale co jsem si přečetl, tak z toho mě zůstává stát...rozum teda!
Přesně jak píšeš. Jen doplním viděl sem jak to rozpůlilo auto. A ne nějakou starou vranu. Prostě flexu a do šrotu stím.čoud píše:Vas to jeste prekvapuje ? Me ne ... v tomhle state uz nic ... utece ti pes, kocka nebo slepice a 50 litru v prdeli, na svodidlech se prepulis, no a co, dyk de o hovno ne ? Poslanci na motorkach nejezdej, na pokuty maj imunitu, tak vo co by jim asi kuwa slo, ne ??? No prece o nic, hlavne ze maj i jinou zabavu, nez se dloubat v nose ...