Moje zatím vcelku špatné... 3 týdny objednány svíčky, filtry,mazání na řetěz,. Nečekal jsem zázraky,ale měsíc čekat na pár drobností je fakt úlet

http://motoservis-travnicek.cz/
Zdrahy píše:Na výfuk jsem u něj čekal 2 měsíce... Jednání dobré, ale rychlost by se mohla zlepšit.. Nejvíc mě dostalo, že jsem si u něj objednal výfuk a v RD jsem si objednal radlici pod REXe (jak to nazval nevím proč KankX). V té době si objednal identický výfuck Doktor v RD. Já jsem dostal za relativně krátkou dobu z RD rejč v krabici OD VÝFUKU IXIL co dovezli Doktorovi a já na ten svůj čekal ještě minimálně měsíc..... mezitím Doktor už ten svůj na srazech dávno sundával...
DoktorZRX píše:Zdrahy píše:Na výfuk jsem u něj čekal 2 měsíce... Jednání dobré, ale rychlost by se mohla zlepšit.. Nejvíc mě dostalo, že jsem si u něj objednal výfuk a v RD jsem si objednal radlici pod REXe (jak to nazval nevím proč KankX). V té době si objednal identický výfuck Doktor v RD. Já jsem dostal za relativně krátkou dobu z RD rejč v krabici OD VÝFUKU IXIL co dovezli Doktorovi a já na ten svůj čekal ještě minimálně měsíc..... mezitím Doktor už ten svůj na srazech dávno sundával...![]()
Jo a s tím Ixilem mi Trávníček předem říkal něco o měsíci a půl až dvou měsíců, tak jsem se slušně rozloučil a po telefonu a následné objednávce s RD jsem měl výfuk snad za tři dny doma