Kompresor
- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kompresor
Chtěl bych si pořídit nějaký menší kompresor na dofukování gum u machny i u auta . Nemáte někdo přehled jaký se dá dobře pořídit za rozumnou cenu?
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony
Barva ebony
Malej kompresorek na dofukování gum do dílny za nejrozumnější cenu (zadarmo
) je kompresor ze starej ledničky, stačí přidělat hadici s koncovkou. Samo normální kompresor se zásobníkem je o něčem jiným, ale když kompresor potřebuju jen na dofouknutí gum, tak rozhodně není za rozumnou cenu.
Ten čínskej sráč na 12V mám taky, ale je asi už natrvalo uskladněn ve skříní, má neskutečně slabej výkon (je to tak na jízdní kolo, kolo u auta jsem o 0,4 atm foukal skoro půl hodiny
, za tu dobu bych to měl ruční pumpou asi tak 10x) a taky dělá naprosto šílenej randál. Je dobrej max. tak vozit s sebou, protože kdyby se zbavil plastovýho krytu a tlakoměru je relativně malej, že by se mohl vejít pod sedlo.

Ten čínskej sráč na 12V mám taky, ale je asi už natrvalo uskladněn ve skříní, má neskutečně slabej výkon (je to tak na jízdní kolo, kolo u auta jsem o 0,4 atm foukal skoro půl hodiny

Z750 v červeným sáčku
- farmář
- Ghostrider
používám normální kompresor za 3000.- u mne na dílně, protože je lepší to přejít před vyjetím, ne až na pumpě...a na nejbližší pumpě jim plive vodu, jinak ten z ledničky je fajn,ale je kontruovaný na přečerpávání kapalin, ne navzduch a plive olej pod zatížením. Měl jsem kdysi také jeden... ideální by byl nějaký bezolejový, čili tefloňák, na tohle stačí a olej plivat nemůže, ale vzdušné vlhkosti se i tak člověk nezbaví... čili ten nejobyčejnější malý kompresorek bez olejové náplně je na pneu ten nejlepší.Na vzdušnou vlhkost jsou ještě odkalovače oleje a vody, cca 2000.- ale jsou dobré.Na stříkání vysloveně nutné, jinak na ty pneu stačí dát na hadici ty průtokové průhledné filtry na benzín, cca dva za sebou. Jen v případě, že praskne obal se nelekni, řacha je to dobrá 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: