Klr 650,Stava do kostry

Odpovědět
tdan

Klr 650,Stava do kostry

Příspěvek od tdan » ned bře 16, 2008 13:41:28

Zdravim mam mensi problem pri kompletaci moto a zapojeni dratu se mi vyskytlo toto kdyzz startuju tak me ohorel kabel s ockem /kostra 2/ co jde ze svazku 4 stejne barevnych dratu probiji to jen pri startu kdyz mackam start pri predelani kabelu od baterky - ram na kostru 1 to uz neprobijib ale kdyz odpojim - od ramu tak jde proud do spinacky kdyz otocim klicem a pri startu to zkrratuje dik
Obrázek

Anti
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Anti » pon bře 17, 2008 16:43:50

Sice jsem moc nerozuměl jaký máš problém,ale ber to takhle:Problémy s kostrou znamenají problémy s kostrou :D
V zásadě platí,že všechny kostry musí být kvalitně propojeny.Tvůj problém při startu ukazuje na nedostatečné kostření či přechodový odpor pro starter.Silný kostřící drát je propojen přímo od baterie na starter a slabší od baterie do svazku.Na pólu baterie by měli začínat/končit jak všechny kostrřící spoje,tak i "silové živé" (spínačka,starter,relé)
Jeden stačí....na všechno....

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

SOUHLAS

Příspěvek od 666S999 » pon bře 17, 2008 19:54:03

Anti píše:Sice jsem moc nerozuměl jaký máš problém,ale ber to takhle:Problémy s kostrou znamenají problémy s kostrou :D
V zásadě platí,že všechny kostry musí být kvalitně propojeny.Tvůj problém při startu ukazuje na nedostatečné kostření či přechodový odpor pro starter.Silný kostřící drát je propojen přímo od baterie na starter a slabší od baterie do svazku.Na pólu baterie by měli začínat/končit jak všechny kostrřící spoje,tak i "silové živé" (spínačka,starter,relé)
STARTOVACÍ PROUD jde po tkaničce a ne lanem, máš průser s mínusem startéru...podotahovat (napřed očistit) nerozebírals a nezapoměls náhodou nějaký drát???
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

tdan

Příspěvek od tdan » pon bře 17, 2008 22:42:22

jo mel sem spatne ukostrenej hlavni - koostru a k baterce , uz to je vpporadku

tdan

Příspěvek od tdan » pon bře 17, 2008 22:49:50

spravnee se starterem minus ale ze me to dalo a dekuju

Odpovědět