Montaz blatniku na Z 750
- plisken
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Montaz blatniku na Z 750
Zdravim mel bych dotaz,montovali jste nekdo ten zadni blatnik od ermaxu na Zeda.Muj dotaz se konkretne tyka uchyceni.na leve strane je to misto krytu na retez ale jak je to na pravo a ve predu.podle toho co mi doslo sem to vepredu chytil za takovy ocko a k motce na kyvku u centralniho tlumice.napravo je ale z vyroby drzak hadice k zadni brzde a ejhle,podle me je to chyceny krizovym sroubkem ale ten ani po dvou hodinach nesel povolit.vyresil sem to tak ze sem ty draty co drzely hadici proste urval ale ten plech co to na nem drzelo je i se sroubkem porad na kyvce.kryje to vlastne ten blatnik.Nemate nekdo radu jestli sem postupoval dobre a hlavne jak se onoho sroubku zbavit.jde o novou motku.Diky
- plisken
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval sem lakovanej.trefi se presne do barvy.ptal sem se na to a bylo mi receno ze nelakovana povrchova uprava je nepouzitelna.pry se to musi nejak povrchove upravit.Rekl to ten borec z Ermaxu.KankX píše:s montazi ti bohuzel neporadimale chtel bych se zeptat, kupoval jsi lakovanej? Me by totiz zajimalo jak vypada ten v zakladu nelakovanej a nikdo to nevi "jiste"
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vydrz na "Z." ten ho tam ma, treba poradi nebo se alespon koukne... jinak blatnicek se resil tady, ale montaz asi ne http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3303plisken píše:To nema nikdo zkusenost se zadnim blatnikem a s tim jak tam drzi.Prosim.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Kupoval sem bóbika minuly rok na Zetko v zakladnim matnym provedeni...KankX píše:ahatak dik... chtel jsem ho cernej matovej a zaroven usetrit
Kamarad to nastrikal na cernou perlet a bez problemu...

P.S.: se mi zda ze frajer z Ermaxu ma na lakovamnejch vetsi vejvar...

Muzu prilozit ilustracni foto, ze nebylo nic poznat...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
ono je jich povicero typu asi...ja uz mel dva a jeden byl zeleny zaklad...uplna zabi barva,ale zase lepsi provedeni...ten co mam ted prisel v cernem lesku a aby byla zelena metla krasna muselo se fest napoustet...ted je ale barva super...jen se sviti...a uchyceni ??? jako prdel na hrnec...uplne presne 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!