Kawasaki den 08 - NEBUDE
- sharis
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kawasaki den 08 - NEBUDE
Uz o tom vite,ze pro letosek kawa den na okruhu nebude 

ZXR400 1994 a ZX636R 2006
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
prezentace.....
... formou CKC srazu. Třeba na Skalce.To by bylo něco.
Pozvat tam novináře a redaktory moto webových stránek a časopisů. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- sharis
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
chtela jsem jen vedet jestli k tomu ma jeste nekdo nejake informace az uz jine nebo stejne jako mam ja.
Neni to jen neco co jsem si prave ted vymyslela a tak jsem to sem hodila abych mela co napsat,ale je to
overena informace a pokud se tato informace v prubehu par mesicu zmeni budu jen rada na okruh jsem
se tesila
Neni to jen neco co jsem si prave ted vymyslela a tak jsem to sem hodila abych mela co napsat,ale je to
overena informace a pokud se tato informace v prubehu par mesicu zmeni budu jen rada na okruh jsem
se tesila

Re: prezentace.....
To snad radši ne, na srázku mám rád klídek a pohodu, ne novináře kteří se přijedou zadarmo nažrat a stejně potom napíšou p*čoviny...Lech píše:... formou CKC srazu. Třeba na Skalce.To by bylo něco.![]()

Je možné že z Aska udělají nějakou akci pouze pro klienty (třeba podle databáze, kdo v posledních 3letech koupil od Aska motorku, nebo 4kolku), nebo něco takového, ono dělat něco jiného než ježdění na okruhu... ?? pro motorkáře, co asi?? opékání buřtů?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- sharis
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kuba ZRX píše:tak to mám potvrzené od ASKO KC, je problém v termínu a další věc je, že okruh zdražil..........tudíž zatím je pravda taková, že KAWA DAY na okruhu opravdu nebude, pokud bude změna, budu rád jak sviňa
Jsem rada ze nejsem za tu spatnou jako ze jsem si neco vymslela a nemam to overene atd ... ale uz i ja to mam potvrzene ne jen od jednoho ale od vice zdroju

- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No myslel jsem tak, že Kawasaki prodává cestovní motorky na silnici.Ne závodní speciály na okruh. Takže během dne půjčování předváděcích modelů,jízdy od rána do večera po okolí Máchového jezera a toho hradu Bezděz co tam je no a večer při pivu a vínu debata a diskuze o zážitcích a jízdních vlastnostech předváděcích Kawiček.ZdrahyZX9R píše:To snad radši ne, na srázku mám rád klídek a pohodu, ne novináře kteří se přijedou zadarmo nažrat a stejně potom napíšou p*čoviny...Lech píše:... formou CKC srazu. Třeba na Skalce.To by bylo něco.![]()
![]()
Je možné že z Aska udělají nějakou akci pouze pro klienty (třeba podle databáze, kdo v posledních 3letech koupil od Aska motorku, nebo 4kolku), nebo něco takového, ono dělat něco jiného než ježdění na okruhu... ?? pro motorkáře, co asi?? opékání buřtů?
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas...ZdrahyZX9R píše:To snad radši ne, na srázku mám rád klídek a pohodu, ne novináře kteří se přijedou zadarmo nažrat a stejně potom napíšou p*čoviny...Lech píše:... formou CKC srazu. Třeba na Skalce.To by bylo něco.![]()
![]()
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::