Sbírka na letní tábor:

Zamčeno
666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Sbírka na letní tábor:

Příspěvek od 666S999 » pon led 21, 2008 20:19:16

Alex GSX-R z MOTORKARI.CZ NAPSAL:
Potrebujeme krapet pomoci!Potrebujeme dat na verejnost jednu akci a k tomu je treba vetsi podpory vsech ,co jsou ochotni se zapojit do jedne fantasticke akce. Tak ,jak pise Siskin ,jedna se o letni tabor pro deti z detskeho domova v Lipove. Financni prostredky decaku nejak nestaci na to ,aby uhradily detem v tomto roce vyjezdy a deti by sedely cely rok v decaku. Tak se dalo par lidi dohromady a vznikla myslenka ,umoznit detem letni tabor na 14 dni. Misto tabora se naslo rychle+ lidi k tomu patrici-Samozrejme ,,HABRI,,...Je to na konci sveta v krasnem prostredi a pro deti na vymenu tapet optimalni..Ted je treba dat dohromady ale spoustu penez.Potrebujeme podle hrubeho rozpoctu neco okolo 250ooo-je to na 14 dni pobytu+strava+doprava z decaku do tabora a zpet+nejaky vylet,navsteva ZOO pro cirka 52 deti...Je to hodne penez,neco malo si privezou deti ssebou(tzv.cast stravneho),zbytek lezi na nas..Tak timto bych chtel dat tuto akci na vedomi co nejsirsi verejnosti ,aby se dokazala ta zbyla castka dat dohromady..Za kazdou stokorunu budeme opravdu vdecni a kdyby se nasel nekdo ,kdo by mohl v ramci sponzorstvi pumpnout nejakou firmu ,nebo rozhodit site dal,tak to hodne pomuze. Samozrejme jdeme jako organizatori i v tomto ohledu prikladem (me financni prostredky jsou uz po Vanocni akci a odevzdanem prizpevku na taborove konto ve vysi cca 75ooo Kc na dne)..Vse je popsano v tomto vlakne : http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php?id=31501
Jak sami vite (a nekteri ,co me znaji osobne) nepoustim se do zadnych hogofogo akci,ale pouze do akcii ,co maji smysl a do takovych ,kde se dela neco ,bez zbytecnych meziclanku(aby se vyhlo mizeni prostredku )kde jde primo detem to ,co se vybere. Takze zarukou toho ,ze kdyz se do akce zapojite ,tak vse co se vybere se dostane do posledniho desetniku primo na misto detem ,je Siskin -jako hlavni pokladnik a ja ,jako osoba tyloveho zabezpeceni-budu tam po celou dobu trvani tabora..Do terminu tabora je relativne jeste daleko ,ale jde nam o to ,ze jak zacne sezona tak budete mit tezko nejakou korunku naviic ,bo kazdy bude vrazet do benzinu ...Proto to rozjizdime uz ted a doufame ,ze se u vas jeste neco najde,co az tak bolet nebude Samozrejme je kazdemu doprano ,prijet deti v lete navstivit(podrobnosti jsou na Siskinove foru)..
Tak predem diiiky a snazte se trochu at se tato akce vydari aspon tak ,jak letosni Vanoce v Lipove !! Alex
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Dobrý nápad.

Příspěvek od Dak » pon led 21, 2008 20:55:39

Zítra přispívám!!!
Dak
CKC -015-

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » pon led 21, 2008 21:43:04

Hmmm jen aby to šlo opravdu všechno tam kam má-mám strach aby se někdo na tom trošku nepřikrmil :?

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » pon led 21, 2008 22:16:13

Maverick píše:Hmmm jen aby to šlo opravdu všechno tam kam má-mám strach aby se někdo na tom trošku nepřikrmil :?
Je to jen otázka rozhodnutí, jestli člověk přispěje nebo ne. Pokud se na tom organizátoři přikrmí jen trošku, tak se o tom dá uvažovat. Pokud se na tom hodlá někdo napakovat, tak jsou to hovada. Já něco přispěju.
ZRX 1200 R

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

NE!

Příspěvek od 666S999 » pon led 21, 2008 23:28:51

když si přečteš, co kluci dělali pro děti...tak si nemysli, že by se někdo pakoval, já dám Alexovi peníze osobně. Je to chlap, co nemá nic takového zapotřebí a peníze půjdou bez "prostředníků" přímo dětem. Je z Brna, takže...co kdo dá...dá a konec polemiky.
Osobně na "nějaká" konta dám opatrně...tady je záruka...viz topic motorkáři:
http://forum.motorkari.cz/viewtopic.php?id=31528&p=1
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte led 22, 2008 06:13:47

Budu veřejně ukřižován, ale myslím, že o děti se má starat ten, kdo je uděláprotože každé má nejmíň dva rodiče. U nás je taky takový podobný zařízení, je tam černo a vše v okolí, co se dá odnést je třeba mít zamčený... Je mi jasný, že ty děcka za rodiče nemůžou a myslím, že i myšlenka to je celkem dobrá, ale já se nezapojím. Nebudu podporovat něco, za co bych střílel. :shock:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte led 22, 2008 08:21:30

tezko soudit,tvrdit,presvedcovat..
ja osobne se sbirkama hodne spatne zkusenosti...to minimalne prikrmeni je tam vzdy ...a ne vzdy male..
ja osobne pred svatky vanocnimi davam na Jedlickuv ustav adresne,osobne kazdy rok ...
budu dal prispivat tam dokud to pujde...zustany verny :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

jj:

Příspěvek od 666S999 » stř led 23, 2008 20:39:04

Re: Kluci a holky....Paanove a daaamy ,prave mi dal na vedomi pokladnik ,ze na konte je uz celkem slusna suma a zbyva uz dat dokupy nejakych 75ooo. Takze velky diik tem ,co uz prispeli a pro zbytek by to mohla byyt vzpruha,krapet se plaacnout prez kapsu Uz toho na sesbirani moc neniii,ale stejne je to jeste dost....Alex

Přispěju sám za sebe, jako test dobré vůle dobré...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Re: jj:

Příspěvek od MiMoZa » čtv led 24, 2008 07:17:56

Tchýně dělá v podobném zařízení (DD Milovice http://www.ddmilovice.cz/ )a musím souhlasit s Mišákem,že je tam z 75% černo,nadruhou stranu vím,jak moc těmto zařízením peníze chybí,proto já určo aspon 500 kaček pošlu. Nikdy jsem nebyl v balíku,ale těch pár korun oželet můžu

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » pát úno 01, 2008 03:35:40

myslím že je to dobrý nápad a je mi jedno jaké barvy ty děcka jsou,něco pošlu a budu to mít nahoře dobrý :lol:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

Zamčeno