Dikes..
kawa zx6
-
martin.vesel
kawa zx6
Čauec, mám takovej lama dotaz..
mám vyhlídnutou káwičku zx6 r.98.. Chci se zeptat zda-li je na ní nějakej podsedadlovej prostor (předpokládám že je tam umístěna baterie popř lékárna) Už jsem ji viděl, projel jsem se na ni ale žádnej mechanismus kterým by šlo odklopit sedlo (pokud to jde) jsem nenašel..
Dikes..
Dikes..
je tam z boku zamecek, kerej otevres klickem co davas do spinacky... ten hejbne packou pod sedlem a pak to sedlo spolujezdce sundas.... prostor tam nejakej je. Na sporta to docela ujde, ale nepocitej ze tam das veci na celej vikend na sraz 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
martin.vesel
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Mám komplet dílenskou příručku. Je to pro r.v. 95-96. Když budeš chtět tak to najdu (snad) a buď ti to pošlu poštou nebo uploadnu na rapidshare. Jak chceš.martin.vesel píše:Nemáte někdo pls něco jako tovární příručku o zx6, nebo odkaz na stránky o konstrukci zx6? Byl bych mooc vděčen...
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Re: kawa zx6
no co ja vim tak zx6 moc prostoru nema tak mozna leda na papiry. no servisni knizku tam neposkladas aniz bys ju nepomačkalmartin.vesel píše:Čauec, mám takovej lama dotaz..mám vyhlídnutou káwičku zx6 r.98.. Chci se zeptat zda-li je na ní nějakej podsedadlovej prostor (předpokládám že je tam umístěna baterie popř lékárna) Už jsem ji viděl, projel jsem se na ni ale žádnej mechanismus kterým by šlo odklopit sedlo (pokud to jde) jsem nenašel..
Dikes..
ZX7R GREEN KILLER
JJ a to samý platí u 03/04 - měl sem před tím 98 a dal sem tam mnohem víc věcíčoud píše:No, ja myslim ze podsedlovej prostor je celkem slusnej - co sem takle videl, tak se tam bezne vejde penezenka, mobil, zamek a jiny drobnosti ... Rozhodne je asi 100x vetsi nez u modelu 05 a 07 ...
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
vy tady resite co se tam vejde a ja uz Z1000 rozebral snad celou a minilekarnicku se mi nikam nacpat nepodarilo
o penezence ani nemluvim... proste tam zadne misto neni. V tom je ta motorka docela na hovno, to snad budu muset tahat porad nejakej batoh, bo do kombinezy take nic nedostanu 
...jo Rexik je Rexik... tam bezne strcim dva nepromoky, lekarnicku, naradi, nahradni rukavice plavky a rucnik
...jo Rexik je Rexik... tam bezne strcim dva nepromoky, lekarnicku, naradi, nahradni rukavice plavky a rucnik
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
REX JE NÁKLAĎÁK:
A do tankvaku 6lahváčů a jedem na výlet!KankX píše:vy tady resite co se tam vejde a ja uz Z1000 rozebral snad celou a minilekarnicku se mi nikam nacpat nepodariloo penezence ani nemluvim... proste tam zadne misto neni. V tom je ta motorka docela na hovno, to snad budu muset tahat porad nejakej batoh, bo do kombinezy take nic nedostanu
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: REX JE NÁKLAĎÁK:
Je lepší tankvak nechat doma a dát si točený!666S999 píše:A do tankvaku 6lahváčů a jedem na výlet!KankX píše:vy tady resite co se tam vejde a ja uz Z1000 rozebral snad celou a minilekarnicku se mi nikam nacpat nepodariloo penezence ani nemluvim... proste tam zadne misto neni. V tom je ta motorka docela na hovno, to snad budu muset tahat porad nejakej batoh, bo do kombinezy take nic nedostanu
ZRX 1200 R
Re: REX JE NÁKLAĎÁK:
JJ souhlas -Pavel Kys píše:
Je lepší tankvak nechat doma a dát si točený!