někdo tam dává "hříbky" co jsou na ochranu motoru...můj názor: mráz Ti běhá kvůli prkotině, páč když s ní mázneš, se řeší jinak rozlité KAKAO...ENZO píše:Existuje nějaká ochrana koncovky, nějakej protektor nebo padák? Většina z nás má na svých strojích celkem slušné a drahé laufy a při představě, že to někde složim mi běhá mráz po zádech![]()
![]()
A nezapomeň s tím sundaváním na rám a motor, řidítka a stupačkyENZO píše:tak jo, radši ho sundam, odstrojim plasty, zrcátka, blinkry, zadní sedlo, přístrojovku, masku s plexi a budu se modlit, abych si při případným pádu nezkur*il nádrž![]()
Ne, dík za názory, radši si koupim skútra a motku budu chodit jen leštit
![]()
No ten zbytek, rám, motor atd. obalim silnou vrtsvou bublinkový folieDoktorZRX píše:A nezapomeň s tím sundaváním na rám a motor, řidítka a stupačkyENZO píše:tak jo, radši ho sundam, odstrojim plasty, zrcátka, blinkry, zadní sedlo, přístrojovku, masku s plexi a budu se modlit, abych si při případným pádu nezkur*il nádrž![]()
Ne, dík za názory, radši si koupim skútra a motku budu chodit jen leštit
![]()
A leštěním nic nezkazíš
Hele nebylo to na Americký před BiG Burgrem? protože jestli jo, tak do tý samý lochny jsem vlítnul ještě s TZRem a ztratil tam sklíčko zadního světlamilda píše:Koukám,že tomu maníkovi ten padák u laufu moc nepomoh nebo ho tam dal až s křížkem po funuse....
Mě se stala taková malá patálie tohoto charakteru.Hned po pár km na Rexovi.Ve městě jsem na hnusný silnici na kostkách musel drobet víc brzdit,protože po hlavní překvapivě jelo auto.V pohodě jsem zastavil(drobet křeč a bobky),ale co čert nechtěl,zrovna v místě,kde když jsem pravou nohou šlápnul na zem,byla díra v kostkách-dost propadlé.Takže jsem jí jemně stojící položil na bok,zatancoval si kolem ní,zanadával a jemně myslím,jako že nebřinkla o zem,neboť jsem se jí za každou cenu snažil udržet,ale plyn se mi protočil v ruce,tudíž to celé provázel sympatický rachot Rexíkova motůrku...
Jako do neváhej a toč!!
Tam by mi ten hříbek pomohl,zabránil by malému ďolíčku na koncovce,která je naštěstí přesně v místě nálepky Scorpins.
Jediná památka na tenhle karambol,dost lidí čumělo,co je to tam za kokota,můžu se přiznat,že jsem odpálil pryč jako vítr...
Toš tak!!![]()
![]()