Existuje?

ENZO
Easy rider
Easy rider

Existuje?

Příspěvek od ENZO » čtv led 03, 2008 19:36:27

Existuje nějaká ochrana koncovky, nějakej protektor nebo padák? Většina z nás má na svých strojích celkem slušné a drahé laufy a při představě, že to někde složim mi běhá mráz po zádech :cry: :cry: :cry:

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » čtv led 03, 2008 19:39:44

Vědecky vzato žádný padák neexistuje
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Existuje?

Příspěvek od 666S999 » čtv led 03, 2008 19:44:06

ENZO píše:Existuje nějaká ochrana koncovky, nějakej protektor nebo padák? Většina z nás má na svých strojích celkem slušné a drahé laufy a při představě, že to někde složim mi běhá mráz po zádech :cry: :cry: :cry:
někdo tam dává "hříbky" co jsou na ochranu motoru...můj názor: mráz Ti běhá kvůli prkotině, páč když s ní mázneš, se řeší jinak rozlité KAKAO... :evil: (padnutí ze stojanu se nepočítá)

To pak přestávaj ve vážnosti situace všechny hovna smrdět, po "ulítnutí" jsou škody řácky vyšší než jen koncovka výfuku kolem 8 tyček...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

tady to má...

Příspěvek od 666S999 » čtv led 03, 2008 19:50:52

ale když s tím "flákneš", urazíš držák výfuku, ohneš roury, ....při kusu štěstí "rozmašlíš" kapličku, světlo, budíky, sedlo, ohneš trubky, rám, a jdeš s brekem domů...
jediné co Ti zůstane je motor, ten má "PADÁKY"

Obrázek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv led 03, 2008 19:54:21

Budu upřímnej, jen to tu krásnou motorku hyzdí a účinnost tak pád ze stojánku - možná... Výfuk, pokud není pod sedlem, tak chránit nejde a pokud pod sedlem je tak bych ho dokázal urvat taky :D
Pokud si chceš bejt jistej, že je tvůj drahý výfuk v pořádku a že takový zůstane - nech ho doma :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » čtv led 03, 2008 20:20:35

tak jo, radši ho sundam, odstrojim plasty, zrcátka, blinkry, zadní sedlo, přístrojovku, masku s plexi a budu se modlit, abych si při případným pádu nezkur*il nádrž :lol: :lol: Ne, dík za názory, radši si koupim skútra a motku budu chodit jen leštit :lol: :lol:

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv led 03, 2008 20:25:37

No jo, je to blbý, ale všechno je drahý a k pádu je občas jen kousek. Jediné, co trochu pomůže je pojištění. Kooperativa už se dostala na docela rozumné ceny :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 03, 2008 20:27:03

ENZO píše:tak jo, radši ho sundam, odstrojim plasty, zrcátka, blinkry, zadní sedlo, přístrojovku, masku s plexi a budu se modlit, abych si při případným pádu nezkur*il nádrž :lol: :lol: Ne, dík za názory, radši si koupim skútra a motku budu chodit jen leštit :lol: :lol:
A nezapomeň s tím sundaváním na rám a motor, řidítka a stupačky :) A leštěním nic nezkazíš :)
Buell xb12r
CKC#160

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » čtv led 03, 2008 20:34:42

DoktorZRX píše:
ENZO píše:tak jo, radši ho sundam, odstrojim plasty, zrcátka, blinkry, zadní sedlo, přístrojovku, masku s plexi a budu se modlit, abych si při případným pádu nezkur*il nádrž :lol: :lol: Ne, dík za názory, radši si koupim skútra a motku budu chodit jen leštit :lol: :lol:
A nezapomeň s tím sundaváním na rám a motor, řidítka a stupačky :) A leštěním nic nezkazíš :)
No ten zbytek, rám, motor atd. obalim silnou vrtsvou bublinkový folie :lol: :lol: :lol: Ne, faktem je, že kdyby existovalo nějaký normální, rozšířený a osvědčený řešení, tak bych se toho nebál. Sice i když s motkou někde zalehnu a zbytek bude na šrot, tak kdyby to měla přežít aspon ta koncovka, tak pár tisíc dobrých ne?

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 03, 2008 22:17:11

Koukám,že tomu maníkovi ten padák u laufu moc nepomoh nebo ho tam dal až s křížkem po funuse....

Mě se stala taková malá patálie tohoto charakteru.Hned po pár km na Rexovi.Ve městě jsem na hnusný silnici na kostkách musel drobet víc brzdit,protože po hlavní překvapivě jelo auto.V pohodě jsem zastavil(drobet křeč a bobky),ale co čert nechtěl,zrovna v místě,kde když jsem pravou nohou šlápnul na zem,byla díra v kostkách-dost propadlé.Takže jsem jí jemně stojící položil na bok,zatancoval si kolem ní,zanadával a jemně myslím,jako že nebřinkla o zem,neboť jsem se jí za každou cenu snažil udržet,ale plyn se mi protočil v ruce,tudíž to celé provázel sympatický rachot Rexíkova motůrku...

Jako do neváhej a toč!!

Tam by mi ten hříbek pomohl,zabránil by malému ďolíčku na koncovce,která je naštěstí přesně v místě nálepky Scorpins.
Jediná památka na tenhle karambol,dost lidí čumělo,co je to tam za kokota,můžu se přiznat,že jsem odpálil pryč jako vítr...

Toš tak!! :lol: :lol: :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » čtv led 03, 2008 22:27:17

milda píše:Koukám,že tomu maníkovi ten padák u laufu moc nepomoh nebo ho tam dal až s křížkem po funuse....

Mě se stala taková malá patálie tohoto charakteru.Hned po pár km na Rexovi.Ve městě jsem na hnusný silnici na kostkách musel drobet víc brzdit,protože po hlavní překvapivě jelo auto.V pohodě jsem zastavil(drobet křeč a bobky),ale co čert nechtěl,zrovna v místě,kde když jsem pravou nohou šlápnul na zem,byla díra v kostkách-dost propadlé.Takže jsem jí jemně stojící položil na bok,zatancoval si kolem ní,zanadával a jemně myslím,jako že nebřinkla o zem,neboť jsem se jí za každou cenu snažil udržet,ale plyn se mi protočil v ruce,tudíž to celé provázel sympatický rachot Rexíkova motůrku...

Jako do neváhej a toč!!

Tam by mi ten hříbek pomohl,zabránil by malému ďolíčku na koncovce,která je naštěstí přesně v místě nálepky Scorpins.
Jediná památka na tenhle karambol,dost lidí čumělo,co je to tam za kokota,můžu se přiznat,že jsem odpálil pryč jako vítr...

Toš tak!! :lol: :lol: :lol:
Hele nebylo to na Americký před BiG Burgrem? protože jestli jo, tak do tý samý lochny jsem vlítnul ještě s TZRem a ztratil tam sklíčko zadního světla :lol: Ještě že pudjou příští rok ty kostky do kytek :wink: :)

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 03, 2008 22:39:50

Ne tam to nebylo,ono ale v Plzni se ta roklinka v silnici občas najde...Bylo to na příjezdu na Plzeneckou,buď z Houškovky nebo Jablonskýho...

A oni se někde chystaj zrušit kostky,joo??Takovááá škodáááá!!! :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » čtv led 03, 2008 22:41:02

Výfuk bych řešil při pádu jako to poslední. Vím o čem mluvím. Kdybych mohl opravit tak snadno a levně všecko tak jak laďák tak bych mněl ninju v provozu za necelý týden. Oprava laďáku stála cca 50 - 70 kč, trvala 3 hodiny a to tak dlouho protože sem musel čekat než zaschne barva. Teď má ten laďák borec na ZX9r a chválí si ho, že je skoro jak nový. Takže koncovku bych řešil jako to poslední. Klidně ti ju spravím až budeš potřebovat, jen doufám že nebudeš muset. Toš tak
Dak
CKC -015-

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » čtv led 03, 2008 22:52:44

Dak-Ninja: děkuju, až se rozštípu, napíšu :wink: :lol:

Milda: sice si dělam OT ve svém vlastním topicu, ale už je tomu bohužel tak :cry: :cry: :cry: Kostky na celý Americký pujdou do kytek už letos na jaře (jsem nějakej zmatenej, že už neni rok 2007, takže v předchozí zprávě to, že se budou rušit příští rok mělo znamenat tenhle rok, 2008). Ano, vím, bude to velká ztráta. A chaos v celý Plzni, zajímalo by mě, kam odkloní dopravu z Americký a kudy budou jezdit trolejbusy :lol: :lol:

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 03, 2008 22:58:25

Bomba!!

To bude poježděníčko!!Místo plechovky pořídím babetu....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Zamčeno