Pedál zadní brzdy
Pedál zadní brzdy
nemáte náhodou někdo přebytečnej brzdovej pedál kterej by seděl na KLR 65O? případně nevíte někdo kde by se dal sehnat novej a kolik by tak moh stát?
KLR 650
NRG píše:Novej seženeš u kterýhokoliv dealera Kawasaki, ale cenu ti neřeknu. Ale není problém si tam zavolat.
Tak sem si teda zistil kolik stojí novej a protočily se mi panenky....novej je za necelejch 2600Kč....někomu se to tady může zdát jako pakatel,ale ja sem chudej student

KLR 650
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JJ, ta cena mě taky nepřekvapuje... jednou jsem sháněl na mou jedenáctku madlo pod sedlem, co slouží k postavení motorky na centrál, protože mi prasklo a v Kawě si za něj řekli nějakejch 3500... a to je to jen tvarovanej kus hliníku nebo jakýsi slitiny. Tak jsem nakonec sehnal použitý.
Zkus si ještě obvolat obchody, co prodávají použitý díly - www.motopuzzle.cz, www.motobouracky.cz...
Zkus si ještě obvolat obchody, co prodávají použitý díly - www.motopuzzle.cz, www.motobouracky.cz...
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
No, musim podotknout,že já na KLR 650 rozhodně nemam železnej pedál (asi to bude tim že je to ročník 89)Anti píše:Nechtěl bych rýpat ale 600 má buben a 650 kotouč.A co si pamatuji,jsou docela odlišné.Už jen proto,že 600 má hliník a 650 řelezo.Doporučuji vyrobit vlastní nebo opravit...

KLR 650
Omyl....
První šest pade byly NEŠIZENÉ,a byla tam jakás takás snaha to mít trochu na úrovni(foukací vidle,štelovací zadek,atd)Bohužel postupem času to bylo vše čím dál víc "soft"...
Buď rád,že máš tu starší,z nového modelu mi bylo všelijak-za půl roku šla z domu...
Já si musel nechat svařit stojan na 600.Nějaký dobrák mi nacouval na parkovišti do mašiny...Svařitelnost byla náramná,takže bych se toho nebál...
První šest pade byly NEŠIZENÉ,a byla tam jakás takás snaha to mít trochu na úrovni(foukací vidle,štelovací zadek,atd)Bohužel postupem času to bylo vše čím dál víc "soft"...
Buď rád,že máš tu starší,z nového modelu mi bylo všelijak-za půl roku šla z domu...
Já si musel nechat svařit stojan na 600.Nějaký dobrák mi nacouval na parkovišti do mašiny...Svařitelnost byla náramná,takže bych se toho nebál...
Jeden stačí....na všechno....